Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt ennyi megkeseredett negatív vagy nem normális ember?
Figyelt kérdés
Néha a szabadidőmben mikor unatkozok, és felmegyek ebbe a kategóriába állandóan, vagy negatívitást látom, az önsajnáltatást a gyűlölködést vagy az értelmetlen kérdéseket válaszokat. Egyszerűen elmegy az életkedvem tőlük, kicsavarják az emberekből a jó kedvet! Miért kell ennyire negatívnak lenni? Sosem volt könnyű az élet, de az ilyen felfogás miatt, hogy várja el valaki, hogy legyen kapcsolata?2013. dec. 21. 20:28
1/9 anonim válasza:
Ha boldog vagy érdekel hogy miért? Nem hiszem ... csak az a lényeg hogy boldog vagy. Ha rosszul vagy érdekel hogy miért? Igen, kíváncsi vagy mi miatt, mit rontottál el, mit bántál meg, hogy hozhatná helyre stb. ..
2/9 anonim válasza:
Azért mert ez egy anonim oldal, és itt bármit kiadhat magából, amit a társadalomban nem tud. Na meg sok a hülye ember is!
3/9 anonim válasza:
Nem csak ebbe a kategóriába. De most őszintén valljuk be, normális ember nem ír ilyen oldalra. Itt mindenkinek van elég baja... :D
ui.: tisztelet a kivételnek!
4/9 anonim válasza:
Mert nem mindenkinek olyan könnyű az élete talán,szerintem fogalmad sincsen ezek között az emberek között,ki mit élt át,én tudom mert beszélgettem már velük,és nekem sincsenek túlzottan jó dolgaim,se kilátásaim.
5/9 anonim válasza:
Ide járnak siránkozni a csúnya, buta, lúzer pasik. Mert nekik magas a mérce.
6/9 anonim válasza:
Miért, azt hiszed te normális vagy? Te sem vagy az, ha a szabadidődet erre az oldalra fecsérled.
8/9 anonim válasza:
Kedves kérdező! Senki nem születik annak, hanem a tapasztalatai teszik azzá.
9/9 anonim válasza:
5-ös, ez egy kicsit nyers megfogalmazás volt, de nagyon igazad van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!