Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek jobb ember?
29 éves férfi vagyok és rossz embernek tartom magam. Nem vagyok rendes ember, tele vagyok haraggal más emberek irányába. Erre nem vagyok büszke, de tenni akarok ellene. A személyiségem se olyan, amibe egy lány bele tudna szeretni.
Azt mondom: elég, és szeretnék változtatni és jobb emberré válni.
Az első lépés, hogy megérted, hogy nincs se jó, se rossz. A mások iránt érzett harag pedig azt jelzi, hogy nem vagy jóban magaddal. Valójában a mások iránt érzett gyűlöletünk a saját magunk gyűlöletében gyökeredzik. Én is olyan voltam, mint te. De te látom jó úton haladsz, mert ahelyett, hogy elsüllyednél az önsajnálatba, inkább változtatni szeretnél. Ugyanígy tettem én is, és megváltozott az életem teljesen.
Amúgy ajánlom neked Eckhart Tolle könyveit. Nekem rengeteget segítettek.
A vallásokat spec. nem ajánlanám, mert a meglévő bűntudatod erősíti, de nem a vallások ellen kívánok szólni biztos van akinek segít. A bűntudat az egyik leglehúzóbb érzelem...
A youtube-on találsz motivációs videókat, ott van akkor az Agykontroll, különféle vezetett meditációk.
Bagdi Bella: Elengedés meditációja pl.
A fentiek előhívják belőled a pozitív érzelmeket, megerősítenek,inspirálnak, bátorítanak és általánosságban hozzájárulnak ahhoz, hogy jól legyél és kioldódjon belőled minden negatív feszültség.
Sok sikert kívánok hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!