Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy jobb ha az ember hagyja, mint hogy próbálkozik?
Azt veszem észre 2-3 hónapja mióta "keresem" a párom, hogy lassan én vagyok a gáz mert próbálkozok. Ez alatt azt értem hogy aktívan érdeklődőm, írok, (nem mint egy pióca), mégis volt olyan hogy egyik napról a másikra a lány eltűnt a képből se szó se beszéd.
Jobb taktika lenne letojni az egészet és várni a sült galambot? Nem szoktam feladni egykönnyen, de most már azért ez a sokadik ilyen eset és elgondolkoztam hogy "megváltozott a piac"? :D
Pedig azért ne hinném hogy az én generációm ne igényelné az udvarlást. Sőt...a fiatalabbak se.
26F
Hölgyeim, rosszul látom?
Időt spórolnak ezzel szerintem!
Sajnos én sem értem ezt sokszor, de velem is megtörtént már, hogy akkorát csalódtam a srácban 3-4 randi után, hogy gondoltam,inkább már szót se pazarlok rá :D (esetemben jogos volt,mert teljesen beégetett az utcán az utolsó randin)
Egyébként amíg nincs kinyilvánítva, hogy egy pár vagytok,szerintem mindig van esély arra, hogy eltűnik a másik.Főképp, ha nem vagytok napiszintű találkozásnál és telefonálásnál.
Én is így gondolom. DE ettől függetlenül (lehet én vagyok maradi) én meg szoktam mondani a hölgynek hogy "figyi én így is így látom, szerintem nem egymást keressük, örülök hogy megismertelek de nem érdemes folytatni a beszélgetést"...
Lehet túl nagy elvárás ez ha már randiztunk? Egyszerűbb eltűnni? :) Végülis könnyebb út ugyebár :D
Az igazi mindig akkor jön,mikor nem számítasz rá és sz_rsz az ilyen dolgokba bele...Nem kell görcsösen társat keresni.
Nálam 1-2 kivétellel szinte mindig így volt.Voltak is anno hosszabb és rövidebb kapcsolataim ebből. :)
26 évesen ráérsz még szerintem.
28/F
Szerintem egyébként tök egyértelmű,ha egyik sem keresi a másikat egy találkozás után. Rendes tőled, hogy elmondod,ha nem egymást keresitek. Ha akarsz valamit,legkésőbb másnap de inkább 2 napon belül újra találkozót kérsz.Ha kifogást keres,vagy azt mondja halasszátok el,akkor ismét kétértelmű.
Én azt mondom sosem lehet tudni!
Hát igen ezzel tisztában vagyok én is. Igazából az első randi után nem merik sokan megmondani a véleményüket, és ezért történik hogy eltűnnek.
:)
Megváltozott a piac :'D igen, jól látod egyébként de ez abból adódik, hogy az ismerkedés (főleg a netes)felhígult és személytelenné vált. Elküldhetsz valakit úgy az anyjába, hogy közben nem lesz semmi következménye ráadásul annyi a párkereső ember, hogy kedvedre válogathatsz, ezért ha valami nem tetszik lapát és jön a következő.
Ne add fel, én például jobban szeretem azt aki próbálkozik mint azt aki nem csinál semmit. Ne vedd a szívedre, jön a következő aki majd értékel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!