Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet hogy jobb ha az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy jobb ha az ember hagyja, mint hogy próbálkozik?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre 2-3 hónapja mióta "keresem" a párom, hogy lassan én vagyok a gáz mert próbálkozok. Ez alatt azt értem hogy aktívan érdeklődőm, írok, (nem mint egy pióca), mégis volt olyan hogy egyik napról a másikra a lány eltűnt a képből se szó se beszéd.

Jobb taktika lenne letojni az egészet és várni a sült galambot? Nem szoktam feladni egykönnyen, de most már azért ez a sokadik ilyen eset és elgondolkoztam hogy "megváltozott a piac"? :D

Pedig azért ne hinném hogy az én generációm ne igényelné az udvarlást. Sőt...a fiatalabbak se.

26F

Hölgyeim, rosszul látom?

2015. okt. 29. 08:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Próbálkozz a személyes kapcsolat kialakítására, mégha neten is ismerkedsz. Mielőbb hívd randira, ott úgyis több minden derül ki, mint a levelezésekből.
2015. okt. 29. 08:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen ezeken túl vagyok azért... :D nem vagyok egy otthon ülős típus alapvetően a személyes kapcsolatokért jobban odavagyok mint az internetért... Azért köszi.
2015. okt. 29. 08:35
 3/14 anonim ***** válasza:
Mennyi idő után tűnt el a csaj? Szerintem is minél előbb sort kell keríteni a személyes találkozóra! Nem szabad hetekig húzni.
2015. okt. 29. 09:02
 4/14 A kérdező kommentje:
3-4 nap után.... de nem is az a lényeg hogy eltűnt hanem az h miért nem lehet azt mondani hogy bocsi nem keltetted fel az érdeklődésem :D vagy akármi :)
2015. okt. 29. 10:44
 5/14 anonim ***** válasza:

Időt spórolnak ezzel szerintem!

Sajnos én sem értem ezt sokszor, de velem is megtörtént már, hogy akkorát csalódtam a srácban 3-4 randi után, hogy gondoltam,inkább már szót se pazarlok rá :D (esetemben jogos volt,mert teljesen beégetett az utcán az utolsó randin)

Egyébként amíg nincs kinyilvánítva, hogy egy pár vagytok,szerintem mindig van esély arra, hogy eltűnik a másik.Főképp, ha nem vagytok napiszintű találkozásnál és telefonálásnál.

2015. okt. 29. 11:33
 6/14 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom. DE ettől függetlenül (lehet én vagyok maradi) én meg szoktam mondani a hölgynek hogy "figyi én így is így látom, szerintem nem egymást keressük, örülök hogy megismertelek de nem érdemes folytatni a beszélgetést"...

Lehet túl nagy elvárás ez ha már randiztunk? Egyszerűbb eltűnni? :) Végülis könnyebb út ugyebár :D

2015. okt. 29. 13:48
 7/14 MolotovPunk ***** válasza:

Az igazi mindig akkor jön,mikor nem számítasz rá és sz_rsz az ilyen dolgokba bele...Nem kell görcsösen társat keresni.

Nálam 1-2 kivétellel szinte mindig így volt.Voltak is anno hosszabb és rövidebb kapcsolataim ebből. :)

26 évesen ráérsz még szerintem.

28/F

2015. okt. 29. 14:28
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem egyébként tök egyértelmű,ha egyik sem keresi a másikat egy találkozás után. Rendes tőled, hogy elmondod,ha nem egymást keresitek. Ha akarsz valamit,legkésőbb másnap de inkább 2 napon belül újra találkozót kérsz.Ha kifogást keres,vagy azt mondja halasszátok el,akkor ismét kétértelmű.

Én azt mondom sosem lehet tudni!

2015. okt. 29. 15:21
 9/14 A kérdező kommentje:

Hát igen ezzel tisztában vagyok én is. Igazából az első randi után nem merik sokan megmondani a véleményüket, és ezért történik hogy eltűnnek.

:)

2015. okt. 29. 16:06
 10/14 anonim ***** válasza:

Megváltozott a piac :'D igen, jól látod egyébként de ez abból adódik, hogy az ismerkedés (főleg a netes)felhígult és személytelenné vált. Elküldhetsz valakit úgy az anyjába, hogy közben nem lesz semmi következménye ráadásul annyi a párkereső ember, hogy kedvedre válogathatsz, ezért ha valami nem tetszik lapát és jön a következő.

Ne add fel, én például jobban szeretem azt aki próbálkozik mint azt aki nem csinál semmit. Ne vedd a szívedre, jön a következő aki majd értékel.

2015. nov. 3. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!