Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy jobb ha az ember hagyja, mint hogy próbálkozik?
Azt veszem észre 2-3 hónapja mióta "keresem" a párom, hogy lassan én vagyok a gáz mert próbálkozok. Ez alatt azt értem hogy aktívan érdeklődőm, írok, (nem mint egy pióca), mégis volt olyan hogy egyik napról a másikra a lány eltűnt a képből se szó se beszéd.
Jobb taktika lenne letojni az egészet és várni a sült galambot? Nem szoktam feladni egykönnyen, de most már azért ez a sokadik ilyen eset és elgondolkoztam hogy "megváltozott a piac"? :D
Pedig azért ne hinném hogy az én generációm ne igényelné az udvarlást. Sőt...a fiatalabbak se.
26F
Hölgyeim, rosszul látom?
Egyetértek az előttem válaszolóval, én is jobban szeretem ha egy srác próbálkozik, kimutatja/elmondja egyértelműen hogy mik a szándékai. Szerintem jobb az, ha nincsenek játszmák, taktikák.
Viszont ahogy ezt sok barátnőm is mondta már nekem, szerintük ez "unalmas". Sokakat jobban lázba hoz ha a fiú nem ad elsőre egyértelmű jeleket, úgymond "húzza a lányok agyát" ezzel felkeltve (vagy fenntartva) az érdeklődésüket.
Hát kinek mi jön be...
"Szívem nem szoktam venni, nem vagyok az a fajta aki depibe esik ettől"
csak nehogy ugy jarj hogy:
peti vagyok öngyi leszek
vagy
gyöngyi vagyok depi leszel.
na jo most komolyra forditva a szot, szemelyes tapasztalatra hivatkozva egy nagy szar az egesz internetes ismerkedes, akinek meg ossze jon annak szerencseje volt. Mindegy mit irsz a lanynak ha nem tetszik a pofad kitorol elkuld leszar...
egy tanacs: add meg magadnak a lehetoseget hogy talalkoz vele. szorakozo hely vagy parkba vagy buszmegallo, akarhol.
elhivod egy sutemenyre, teara, kavera ha megy akkor ismerkedtek ha meg nem akkor nem dol ossze a vilag.Eme csodas vilagba tobbsegbe vannak a nok, tehat csak koztuk van a te parod is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!