Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel jobb másik egy ember tőlem, mikor én csak "Boldog szeretnék lenni. "?
Az a helyzet, hogy annyira szeretet hiányom van, más meg tök boldog, nem akarok irigy lenni, lehet én vagyok a rossz de nagyon szeretném.
Ti nem voltatok még így ?
Sajnos az ilyen kis egyszerű Dave-ek nem igazán értik meg a problémádat. De amiben meg te vagy jó, az meg nekik nem menne, belegebednének, ha azt kéne megcsinálniuk.
Neked sajnos nehezebb az út a boldogsághoz, de nem lehetetlen, légy kitartó, és ha küzdesz, neked sem kell sokat várni. Sok másoknak nem kell azzal küzdeni, amivel neked, ők ezt nem értik és esetleg csak kiröhögnek érte, de azzal nem kell foglalkoznod.
A szeretethiány abból adódik, hogy saját magadat nem szereted, nem fogadod el valamiért, ezért másoktól várod ezt, mint gyógyírt a sebre.
Mi az, amit nem szeretsz magadban? Min kellene változtatnod ahhoz, hogy ez másképpen legyen? Mit teszel meg azért, hogy boldog legyél?
"ezért másoktól várod ezt, mint gyógyírt a sebre"
Szeretnék valakit magam mellett tudni, akit én is szerethetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!