Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted egy buta nő vagy férfi, érzi (tudja) azt, hogy a vele ismerkedő másik ember intelligensebb nála?
Mert én mondjuk intelligensnek gondolom magam és ezért tudom, ki az, aki még nálam is intelligensebb. Viszont vannak ezek a plázacica lányok, ráadásul elég sokan manapság, akiknek valami hihetetlen tahó, bunkó ostoba kis páva barátjuk szokott lenni. Ahol kondizom, ott is rengeteg ilyen srác van, és annyira buták, hogy az valami egészen elképesztő, már nekem fáj. Innen a kérdés: vajon egy ilyen plázacica buta lány vagy páva buta fiú nem érzi (tudja), nem keres nála intelligensebbet? Nem csak ismerkedés szintjén: olyan mintha nem is tisztelnék az intelligensebbet, mintha észre sem vennék.
Van olyan alacsony IQ, hogy az bizonyos emberek ezt már nem tudják érzékelni? Meg kell ütni egy szintet hozzá?
Most egy buta plázacica nem veszi észre, ha a másik okosabb, és nem is keresi ezek társaságát, hiszen akkor ő még butább lenne mellette, így meg kakas a szemétdombon. Gondolja ő, hiszen a kacsőrű szájjal, műcicivel azt hiszi, ő a menő.
Bizony, meg kell ütni hozzá egy szintet, hogy észrevegyük, a másik okosabb nálunk.
inteligens vagy de miben nyilvánul meg?tudsz pl fát metszeni?vagy autót szerelni?vagy csak simán szépen beszélsz és értesz a bank a bankautómatához?vagy ügyvédvagy és ahhoz értesz?
mi az h valaki okosabb vagy butább?
én azt mondanám az egymástól eltérő emberek észreveszik h nincsenek egy hullámhosszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!