Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok pasi miért ítéli el, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi miért ítéli el, ha egy nő szexkapcsolatban van?

Figyelt kérdés

Nekem még csak egyszer volt ilyenben részem, és bár önszántamból mentem bele, de előtte majdnem 3 éven át szingli voltam, és nem számított, kivel ismerkedtem, senki nem akart tőlem komolyat, ha pedig mégis, akkor túl félénk volt, és ebből már elegem volt, illetve a szex is nagyon hiányzott.

Én ebben semmi kivetnivalót nem látok. Ha állandó partnerrel történik, megfelelő a védekezés, akkor az pont olyan, mint egy rendes kapcsolat, csak nyálas dolgok meg ajándékok nélkül.

Őszintén nem értem az olyan pasikat, akik azt várják egy nőtől, hogy pazarolja el a huszas éveit várakozással, mivel kb. semelyik pasi nem akar komoly kapcsolatot, talán 35 éves kor felett már igen, miközben ők persze fűvel-fával lefekhetnek, mert az még menő is. Ez szimplán hülyeség lenne. :D

2016. júl. 13. 12:43
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim válasza:

Nem olvastam az összes választ végig, de nehogy azt hidd hogy csak veled kúráltatja magát... Közben meg randizgat mással.(a több kúrós társon felül)

Engem csak ennyi zavar. Ha 1-el csinálja amíg nem találkzounk azzal nincs baj, ha elkezdünk randizgatni akkor ne mással feküdjön már le...(bírja ki szeretkezés nélkül vagy velem csinálja)

2016. júl. 15. 01:19
 52/53 anonim válasza:
23%
Ha nem mondod el a leendő (komoly) párodnak hogy volt szexkapcsolatod, az a kapcsolat már rég rosszul kezdődik. Kérdésem mért rejtegeted?
2016. júl. 15. 01:35
 53/53 anonim ***** válasza:
Én nem itélem el.
2022. júl. 27. 21:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!