Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok pasi miért ítéli el, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi miért ítéli el, ha egy nő szexkapcsolatban van?

Figyelt kérdés

Nekem még csak egyszer volt ilyenben részem, és bár önszántamból mentem bele, de előtte majdnem 3 éven át szingli voltam, és nem számított, kivel ismerkedtem, senki nem akart tőlem komolyat, ha pedig mégis, akkor túl félénk volt, és ebből már elegem volt, illetve a szex is nagyon hiányzott.

Én ebben semmi kivetnivalót nem látok. Ha állandó partnerrel történik, megfelelő a védekezés, akkor az pont olyan, mint egy rendes kapcsolat, csak nyálas dolgok meg ajándékok nélkül.

Őszintén nem értem az olyan pasikat, akik azt várják egy nőtől, hogy pazarolja el a huszas éveit várakozással, mivel kb. semelyik pasi nem akar komoly kapcsolatot, talán 35 éves kor felett már igen, miközben ők persze fűvel-fával lefekhetnek, mert az még menő is. Ez szimplán hülyeség lenne. :D

2016. júl. 13. 12:43
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Igen kivágja, és a kérdésedre, valamint a válaszaidra tekintettel most tudok meggyőző választ adni. Hatalmas értékrendbeli különbségek vannak emberek között. Példának okáért közted, és köztem. Viszont nem csak én gondolkodok úgy, ahogy. Szóval az értékrendünkből kifolyólag ítéljük el a szexkapcsolatot, de mivel a te értékrended nagyon más, ezért te ezt nem fogod megérteni.
2016. júl. 13. 14:47
 32/53 anonim ***** válasza:
29, neked sincs semmi terved jövőre nézve ?
2016. júl. 13. 14:48
 33/53 anonim ***** válasza:
Sztem ha jol erzed magad, akkor nincs semmi baj, de annyibol nem poen h csak kihasznalnak, bar te is ezt csinalod a masik fellel.
2016. júl. 13. 15:11
 34/53 anonim ***** válasza:

#32:

Milyen tervem legyen azon kívül, hogy élvezem az életet? :-P Elvált vagyok (nem a saját szántamból), van három gyerekem, akikről gondoskodok és jó a viszonyom velük; marha jól érzem magam, hogy nem kell már senkihez alkalmazkodnom; elég jól megélek; mindig van jelentkező szexre, akár kettesben, akár többesben, akár swingerre.

Két célom van az életben: a gyerekeimről gondoskodni és minél több élvezetet, élményt megélni ... szerintem pont elég már nekem :-P :-D

2016. júl. 13. 15:19
 35/53 anonim ***** válasza:
Addig oke h elvezed meg a masik is, az mar annyira nem vicces ha rongynak hasznaljak a noket, de vkinek ez is boven eleg.
2016. júl. 13. 15:39
 36/53 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Mert az ilyen nóre szokás azt mondani,hogy "k.urva"...Ennyi...
2016. júl. 13. 16:06
 37/53 anonim ***** válasza:
100%

#36:

Azok pénzért szexelnek, nem élvezetből :-P

2016. júl. 13. 16:08
 38/53 anonim ***** válasza:

"De ez megint a másik, hogy egyből azt írod, hogy nem derül ki. Szóval titkolni kell. Ha neked ez kell, akkor hajrá, de én biztos nem tennék tudatosan olyan dolgot, amit a jövőben titkolnom kéne, mert szégyellném magamat." Ezzel tudod mi a gáz? Hogy én titkolhatom azokat is, akik csak szexelni akarnak, mert voltam olyan hülye, hogy bedőltem a csillagokat is lehazudós palikat, akikből szex után nem lett semmi.. Másfél éve vagyok egyedül, és csak a szexet akaró palik találnak meg, vagy olyanok, akik nagyon bunkók. Esetleg a kettő együtt.

Vlki meg elkezdte pocskondiázni, nem tudom h hányas hsz.-ban ezeket a palikat. Nekem először van szexkapcsolatom, és szomorú a palikra nézve, de ennyi figyelmet és törődést és szeretetet egyik kapcsolatomban vagy randimon sem kaptam, mint amit ettől a férfitól. Nem csupán a szexről beszélek, hanem minden másról is. Udvarias, kedves, támogató (nem pénzügyileg), figyelmes, törődő, és elég sok dologról beszélünk. Vigyáznom is kell, hogy bele ne szeressek, mert leszámítva azt, hogy nem akar kapcsolatot egy ilyen kaliberű pali a zsánerem. Nem gazdag, nem tipikusan jóképű, nem született jó családba, de a szíve a helyén van, bölcs, kedves és jó szerető.

2016. júl. 13. 16:18
 39/53 Titusztitusz ***** válasza:
14%
37-es...A "k.urváknak" több kategóriája is létezik...Tényleg van olyan kategóriája is a szónak,amikor az ilyen nő pénzért kefél,viszont van olyan kategóriája is,amikor az adott nő,VÁLOGATÁS,ÉS ÉRZELMEK NÉLKÜL kefél férfiakkal...Sokszor még csak nem is eggyel...Az egy dolog,hogy "modern korunkban" az ilyesmit "szexkapcsolatnak" szokás mondani szemérmesen,de engem sohasem szokott érdekelni a "modern kor",meg az elmebajai...A "k.urva" az nekem mindig is "k.urva" marad,aztán ennyi...A többi meg már csak játék a szavakkal...
2016. júl. 13. 16:29
 40/53 A kérdező kommentje:
Én válogatok, és vannak érzelmeim is.
2016. júl. 13. 16:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!