Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok pasi miért ítéli el, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi miért ítéli el, ha egy nő szexkapcsolatban van?

Figyelt kérdés

Nekem még csak egyszer volt ilyenben részem, és bár önszántamból mentem bele, de előtte majdnem 3 éven át szingli voltam, és nem számított, kivel ismerkedtem, senki nem akart tőlem komolyat, ha pedig mégis, akkor túl félénk volt, és ebből már elegem volt, illetve a szex is nagyon hiányzott.

Én ebben semmi kivetnivalót nem látok. Ha állandó partnerrel történik, megfelelő a védekezés, akkor az pont olyan, mint egy rendes kapcsolat, csak nyálas dolgok meg ajándékok nélkül.

Őszintén nem értem az olyan pasikat, akik azt várják egy nőtől, hogy pazarolja el a huszas éveit várakozással, mivel kb. semelyik pasi nem akar komoly kapcsolatot, talán 35 éves kor felett már igen, miközben ők persze fűvel-fával lefekhetnek, mert az még menő is. Ez szimplán hülyeség lenne. :D

2016. júl. 13. 12:43
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
63%
5ös vagyok. Hát egy visszafogottabb srác nem is nagyon fog közeledni feléd akkor, ha mondjuk hallja valakitől, hogy szexkapcsolatban vagy. Vagy ha te is szeretnéd, akkor igenis te is tehetsz lépéseket, vagy bátoríthatod. Ne feltétlenül vegyél minden srácot egy kalap alá, lehet életében nem volt még pozitív élménye nőkkel kapcsolatban, egy csók után viszont lehet elhinné, hogy ő is ér valamit a nők szemében, és megjönne az önbizalma. Viszont az eredeti témára visszatérve sajnos nem értjük egymást ahogy látom, de nekem ehhez közöm nincs, te életed, azt csinálsz amit szeretnél, csak ne csodálkozz, hogy ha valaki emiatt nem szeretne közel kerülni hozzád.
2016. júl. 13. 13:13
 12/53 anonim ***** válasza:
4%
Akik elfogadhatónak tartják a szexkapcsolatot, azok a majom és az ember között valahol félúton megrekedtek. Persze ők fognak most lepontozni, de azt is az előbb említett dolog miatt teszik.
2016. júl. 13. 13:13
 13/53 anonim ***** válasza:
91%
Soha nem értettem, hogy egy ilyet ki ítél el ... már csak azért is, mert a benne részt vevőkön kívül kinek kell ezt még az orrára kötni? Az intim életed nem tartozik kívülállókra és akkor a kérdés meg van oldva :-P
2016. júl. 13. 13:15
 14/53 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, remélem, látod, hogy most próbálnak "fenyegetni", hogy betörjenek, pedig semmi közük hozzád.
2016. júl. 13. 13:21
 15/53 anonim ***** válasza:
10%
5ös vagyok. Az égadta világon senkit nem akarok "betörni". Volt egy kérdés, kifejtettem a véleményemet. Ez az oldal elvileg erről szól, nem? A kérdezőről amúgy semmit nem tudok nagy valószínűséggel az életben nem fogok vele találkozni. Ettől viszont még meg lehet a véleményem a szexkapcsolatokról, és a benne szereplő lányokról.
2016. júl. 13. 13:23
 16/53 anonim ***** válasza:
94%

Egészségedre. 100-szor jobb, mintha masztiznál. Egészséges, fiatal nő vagy, természetes, hogy szükséged van rá. Írják, ilyen múltal nem kellenél. Az meg természetes, hogy a pasik a legyet is röptében.

Azt meg mindenki természetesnek tartja, ha kéthavonta másikba szerelmes valaki. Az rendes lány, aki 20-szor volt már nagyon szerelmes, természetesen, mindig másba. Akinek meg van egy szexkapcsolata, az meg már milyen.

Ez van. Legalább, ha jó a szex, sokkal kiegyensúlyozottabb vagy a mindennapokban.

Úgy hogy, pasiként azt mondom, élvezd, ha jólesik. Nem vagy rosszabb más nőknél.

2016. júl. 13. 13:33
 17/53 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok. Nekem is már sok éve nincs senkim és én is belemennék szexkapcsolatba. Én is keresek ettől függetlenül komoly kapcsolatra lányokat, csak nem jön könnyen. Nekem szexkapcsolatot is nehéz találni amúgy.

Szóval inkább keresek egyszerű fiúbarátokat. Az a legbiztosabb befektetés.

2016. júl. 13. 13:43
 18/53 anonim ***** válasza:
48%

Ez nem irigység. ez csak a felszin. egy mai elfogadott megnevezés. Nyilván van aki tényleg irigységből itél el embert, de van aki a rendfenttartás végett, mert ez az életforma sokaknak teljesen ellentéte az értékrendjének, és nem értenek vele egyet. S szerintem igazából azért van ez igy mélyebben nézve, mert pont emiatt "bomlik" meg a rendszer, a társkeresésben. Sok férfinak nem olyan lehasznált partnerre van szüksége, és sok férfi komoly nőt kapcsolatot keres. De a Nőkben legalább is nagy részében, nincs meg ez a kapcsolat utáni vágyakozás, azért nincs meg, mert pár naponta kielégitik a vágyaikat, igy nekik ez a természetes, és nem tudnak azonosúlni azzal az érzettel hogy milyen jó lenne egy komoly kapcsolat. sok férfival ellentétben akiknek nem adatik meg az a lehetőség h rendszeresen szexeljenek, s inkább erkölcsi szempontot helyezik az előtérbe, terveznének. de nem tudnak emiatt. Ha ilyen férfiak már a sokadik nőnél ezt kapják vissza: h ő neki szexpartnere van, nincs semmi gondja, sem igénye semmi másra, egy időután a férfi ettől frusztrált lesz, és nem tudja hova tenni ezt a dolgot. De egy példa erre, mikor a nőknél már ennyire rutniszerü és természetessé válik ez a szex téma, és nem érti hogy háát mi baj van ezzel, akkor már elkerülhetettlen hogy előjöjjön természetességgel nyilvánosságba. erre példának ott van a sound 'lányaink. pedig elmúltak már 18 évesek.. De ezt már nem moshatják le magukról. azon lepődnék meg ha nem éreznének semmit abból ami történt és nem értenék h mi a baj azzal..

De amúgy ma már minden lehetséges, házasan is tarthatsz szeretőt.. megkérdőjelezve hogy Dehát ebbe mi a baj.. ez is csak az elborúlt elmét értékrendet bizonyitja.

2016. júl. 13. 13:44
 19/53 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem arról van szó, hogy nem szeretnék komoly kapcsolatot, csak nehéz olyat találni, aki alkalmas lenne rá, és kölcsönös lenne a vonzalom is.
2016. júl. 13. 13:48
 20/53 anonim ***** válasza:
30%
Én nem ítélem el, csak kerüljenek el jó messzire az ilyen nők. Nem mellesleg lehet, hogy furcsa, de én férfiként úgy gondolkodom, hogy csak azért, hogy szexeljek, nem jövök össze egy nővel. Ha szerelmes leszek belé, akkor értelemszerűen kapcsolatba lépek vele és ott lesz szex is.
2016. júl. 13. 13:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!