Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi miért ítéli el, ha egy nő szexkapcsolatban van?
Nekem még csak egyszer volt ilyenben részem, és bár önszántamból mentem bele, de előtte majdnem 3 éven át szingli voltam, és nem számított, kivel ismerkedtem, senki nem akart tőlem komolyat, ha pedig mégis, akkor túl félénk volt, és ebből már elegem volt, illetve a szex is nagyon hiányzott.
Én ebben semmi kivetnivalót nem látok. Ha állandó partnerrel történik, megfelelő a védekezés, akkor az pont olyan, mint egy rendes kapcsolat, csak nyálas dolgok meg ajándékok nélkül.
Őszintén nem értem az olyan pasikat, akik azt várják egy nőtől, hogy pazarolja el a huszas éveit várakozással, mivel kb. semelyik pasi nem akar komoly kapcsolatot, talán 35 éves kor felett már igen, miközben ők persze fűvel-fával lefekhetnek, mert az még menő is. Ez szimplán hülyeség lenne. :D
Egészségedre. 100-szor jobb, mintha masztiznál. Egészséges, fiatal nő vagy, természetes, hogy szükséged van rá. Írják, ilyen múltal nem kellenél. Az meg természetes, hogy a pasik a legyet is röptében.
Azt meg mindenki természetesnek tartja, ha kéthavonta másikba szerelmes valaki. Az rendes lány, aki 20-szor volt már nagyon szerelmes, természetesen, mindig másba. Akinek meg van egy szexkapcsolata, az meg már milyen.
Ez van. Legalább, ha jó a szex, sokkal kiegyensúlyozottabb vagy a mindennapokban.
Úgy hogy, pasiként azt mondom, élvezd, ha jólesik. Nem vagy rosszabb más nőknél.
Én férfi vagyok. Nekem is már sok éve nincs senkim és én is belemennék szexkapcsolatba. Én is keresek ettől függetlenül komoly kapcsolatra lányokat, csak nem jön könnyen. Nekem szexkapcsolatot is nehéz találni amúgy.
Szóval inkább keresek egyszerű fiúbarátokat. Az a legbiztosabb befektetés.
Ez nem irigység. ez csak a felszin. egy mai elfogadott megnevezés. Nyilván van aki tényleg irigységből itél el embert, de van aki a rendfenttartás végett, mert ez az életforma sokaknak teljesen ellentéte az értékrendjének, és nem értenek vele egyet. S szerintem igazából azért van ez igy mélyebben nézve, mert pont emiatt "bomlik" meg a rendszer, a társkeresésben. Sok férfinak nem olyan lehasznált partnerre van szüksége, és sok férfi komoly nőt kapcsolatot keres. De a Nőkben legalább is nagy részében, nincs meg ez a kapcsolat utáni vágyakozás, azért nincs meg, mert pár naponta kielégitik a vágyaikat, igy nekik ez a természetes, és nem tudnak azonosúlni azzal az érzettel hogy milyen jó lenne egy komoly kapcsolat. sok férfival ellentétben akiknek nem adatik meg az a lehetőség h rendszeresen szexeljenek, s inkább erkölcsi szempontot helyezik az előtérbe, terveznének. de nem tudnak emiatt. Ha ilyen férfiak már a sokadik nőnél ezt kapják vissza: h ő neki szexpartnere van, nincs semmi gondja, sem igénye semmi másra, egy időután a férfi ettől frusztrált lesz, és nem tudja hova tenni ezt a dolgot. De egy példa erre, mikor a nőknél már ennyire rutniszerü és természetessé válik ez a szex téma, és nem érti hogy háát mi baj van ezzel, akkor már elkerülhetettlen hogy előjöjjön természetességgel nyilvánosságba. erre példának ott van a sound 'lányaink. pedig elmúltak már 18 évesek.. De ezt már nem moshatják le magukról. azon lepődnék meg ha nem éreznének semmit abból ami történt és nem értenék h mi a baj azzal..
De amúgy ma már minden lehetséges, házasan is tarthatsz szeretőt.. megkérdőjelezve hogy Dehát ebbe mi a baj.. ez is csak az elborúlt elmét értékrendet bizonyitja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!