Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Huszonéves nők! Nektek kizáró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nők! Nektek kizáró ok egy szexkapcsolatban, ha a pasi, aki szintén huszonéves, még szűz?

Figyelt kérdés

2015. dec. 8. 22:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%

a szexkapcsolat arról szól, hogy tudja a dolgát, nem kell tanítani, és nem 5 percig tart egy menet.

tehát mindenképp kizáró ok, igen.

25/N

2015. dec. 8. 22:22
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
Hogy lehet szuz a ferfi egy szexkapcsolatban?
2015. dec. 8. 22:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Szeretne végre szexelni
2015. dec. 8. 22:23
 4/11 notabarbie válasza:
100%
Szerintem nem baj ha a pasi meg szuz. Gondolj bele. Ha meg nem szexelt senkivel akkor nincsenek tul sok elvarasai es hagyja hogy te iranyits. Ugyanakkor azt fogja csinalni ami neked jo es amit te kersz tole, nem pedig azt amit a volt csaja szeretett. Kedvedre formazhatod es tanithatod. :) Viszot ne legy onzo. Ot is elegitsd ki. Akkor megjon a kedve es nem akar alul maradni szoval meg jobban teljesit.
2015. dec. 8. 22:29
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Nekem gond lenne, kölcsönös örömszerzésről van szó és nem oktatásról. Az igaz, hogy mindegyik szexkapcsolatban ki kell ismerni a másik felet, viszont ha egy szűzről van szó akkor az a személy valószínűleg nem is tudja mire vágyik a szexben (a ki-be mozgáson kívül). Sajnálom, de engem bosszantana hogy az ügyetlenkedésre pazarolnánk az időt mire eljutnánk addig a pontig, hogy "élvezzük" is az együttléteket.
2015. dec. 8. 23:04
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
Az elsővel értek egyet!!
2015. dec. 8. 23:15
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Nem kell elpofázni és kész. Mellesleg a csajok nagy része is egy béna szar hiába dugatta meg magát a fél várossal.
2015. dec. 9. 00:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előzővel. Az hogy valaki szűz azt jelenti nem szexelt még. De ettől lehet figyelmes, gyengéd. A szex kapcsolatban sem biztos, hogy egyből az első szex lesz a legszuperebb élmény.

Valakinek a szex kultúrája és "tudása" nem a skalpok számától függ.

Szerintem nem gáz, ha szűz a fiú.

2015. dec. 9. 08:31
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem az elsőnek van igaza.
2015. dec. 9. 10:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért az érdekes, higy nagyjából ugyanolyan válaszokat szoktam adni az ehhez hasonló kérdésekre, mint az egyes és az ötös, csak épp a másik oldalról, erre leugatnak miatta.
2015. dec. 9. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!