Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok pasi miért ítéli el, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi miért ítéli el, ha egy nő szexkapcsolatban van?

Figyelt kérdés

Nekem még csak egyszer volt ilyenben részem, és bár önszántamból mentem bele, de előtte majdnem 3 éven át szingli voltam, és nem számított, kivel ismerkedtem, senki nem akart tőlem komolyat, ha pedig mégis, akkor túl félénk volt, és ebből már elegem volt, illetve a szex is nagyon hiányzott.

Én ebben semmi kivetnivalót nem látok. Ha állandó partnerrel történik, megfelelő a védekezés, akkor az pont olyan, mint egy rendes kapcsolat, csak nyálas dolgok meg ajándékok nélkül.

Őszintén nem értem az olyan pasikat, akik azt várják egy nőtől, hogy pazarolja el a huszas éveit várakozással, mivel kb. semelyik pasi nem akar komoly kapcsolatot, talán 35 éves kor felett már igen, miközben ők persze fűvel-fával lefekhetnek, mert az még menő is. Ez szimplán hülyeség lenne. :D

2016. júl. 13. 12:43
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
90%
Mert nem vele van szexkapcsolatban.
2016. júl. 13. 12:44
 2/53 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy az egyes írta, semmi másért igazából.
2016. júl. 13. 12:48
 3/53 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, irigység.

Teszem azt itt, vagyok helyesen és fiatalon, miért nem nekem nincs egy ilyen lány barátom?

Kb ez zajlik le, másban is. De mások inkább leringyózák a lányt mintsem a maguk sikertelenségével nézzenek szembe.

Vagy valami ilyesmi :)

2016. júl. 13. 12:49
 4/53 anonim ***** válasza:
2%
Én nem ítélem el.Azt csinálnak amit akarnak.Amúgy nyugodj meg.Te is elhívhatod randizni a hapsikat.Ne csak várd a semmit.Tegyél érte hogy a semmiből legyen valami.Nem olyan mint egy rendes kapcsolat.Ennyi erővel egy hapsi is mondhatja hogy a recska is egy kapcsolat mert állandó a "partnere".Amúgy eszed nem lesz ha kefélsz...
2016. júl. 13. 12:49
 5/53 anonim ***** válasza:
2%

Nem tudom, hogy az vagy-e, aki tett fel kérdést délelőtt, ott már leírtam a véleményemet, szerintem normális stílusban.

Erre viszont engedd meg, hogy reagáljak.

"Őszintén nem értem az olyan pasikat, akik azt várják egy nőtől, hogy pazarolja el a huszas éveit várakozással, mivel kb. semelyik pasi nem akar komoly kapcsolatot, talán 35 éves kor felett már igen, miközben ők persze fűvel-fával lefekhetnek, mert az még menő is. Ez szimplán hülyeség lenne. :D"

Ez egyszerűen nem igaz. Rengeteg ismerősöm, és jómagam is mindig úgy gondolkodott, hogy komoly párkapcsolatot szeretne. Az más kérdés, hogy valakinek ez összejött valakinek nem. Egyébként ha megnézem az én társaságomat, majdnem hogy ki lehet találni, hogy kik a virágról virágra szállók, kik a komolyak, és kiknek nem volt még kapcsolata, ez külső alapján megállapítható. Most lehet mondani, hogy azért ítélem el a szexkapcsolatot, mert nem velem csinálják, de nem, én ezt se mondanám. Nem látom értelmét olyannal szeretkezni, akit nem szeretek.

A másik ami még a te hátrányod ebből az egészből, hogy elkényelmesedsz. Nem fogsz barátot keresni, nem fogsz törekedni az ismerkedésre, mert hát a szex most meg van, jó ez neked, a többi csak nyűg. Arról ne beszéljünk, hogy mi van ha képbe jön egy másik srác, aki komolyat akar? Randizgatások között találkozol a szexpajtiddal, lefeküdtök, aztán rá 5 perce már a sráccal beszélgetsz facebookon? Meg szerinted nem fogja zavarni ez az időszakod a férfiakat, ha kiderül? 23/F

2016. júl. 13. 12:52
 6/53 anonim ***** válasza:
13%

Felőlem azt csinálsz amit akarsz, de ha előre ismerném a "múltadat" akkor biztos nem vennélek feleségül ennek a tudtában.

Én 8 éve vagyok egyedül, mégse megyek bele szexkapcsolatba, mert nekem ez kevés!

"mivel kb. semelyik pasi nem akar komoly kapcsolatot,"

De akarnak! Rengetegen! csak őket ti valamiért emberszámba se veszitek!

2016. júl. 13. 12:55
 7/53 anonim ***** válasza:
23%
,,Őszintén nem értem az olyan pasikat, akik azt várják egy nőtől, hogy pazarolja el a huszas éveit várakozással, mivel kb. semelyik pasi nem akar komoly kapcsolatot, talán 35 éves kor felett már igen, miközben ők persze fűvel-fával lefekhetnek, mert az még menő is. Ez szimplán hülyeség lenne. :D" Ki kérem magamnak én szeretnék, de rbancokkal se akarok foglalkozni, :/
2016. júl. 13. 13:02
 8/53 A kérdező kommentje:

Én is hívtam már el pasikat randira, de semmi értelme nem volt, mert könnyűvérűnek néztek miatta, vagy kétségbeesettnek, és még inkább csak szexet akartak...

Igen, vannak olyanok, akik komolyat keresnek, de úgy nem lehet őket emberszámba venni, ha még hozzám szólni se mernek, nemhogy majd megcsókolni...

A szexkapcsolat nem azt jelenti számomra, hogy nem szeretem a másikat. Szerelmes ugyan nem vagyok, de sokkal több egy szimpla idegennél, mivel barátok is vagyunk, meg más programok is vannak néha.

2016. júl. 13. 13:05
 9/53 anonim ***** válasza:
100%
Mintha egy Jane Austen regényben lennénk, sértésnek szánta, hogy nem venne feleségül! Pedig mindannyiunk álma a derék férj, ej, Mr Darcy, miért ily kegyetlen!
2016. júl. 13. 13:05
 10/53 anonim ***** válasza:
25%
En nem itelem el, nekem mindegy hogy ki milyen kapcsolatban el. En a magam reszerol nem tudnam magam ennyire lealacsonyitani egy uritolyukka, de ha valakinek ez jo, hat tegye. Ez ram vonatkozik, persze.
2016. júl. 13. 13:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!