Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magyarázza el nekem. Nem értem azokat a pasikat akik letudnak feküdni úgy egy lánnyal hogy semmi érzelem nélkül! Ez hogy van ez a folyamat? Minden pasi ilyen? És mi van avval aki szexkapcsolatban él? Nála hogy működik ez?
Kb annyi nő ilyen, ahány pasi... Szóval én inkább azt nem értem, hogy Te miért értetlenkedsz. :)
20F
Még én se értem őket férfi létemre :)
31 f
Így vannak kódolva :-) Legalábbis a legtöbbjük.
Meglátnak egy bombanőt,akinek szép a teste és az arca...Vagy ha kicsit kihívóbban van felöltözve és még kacérkodik is,meg nem is csúnya,akkor a férfiak nagy része "megbolondul".
Háááááát,de azért szeretjük őket :-DD
ők se érzelem nélkül fekszenek le....iganis van érzelem: vonzalom,szenvedély,vágy....ezek is érzelmek, nem? nem feltétlen kell oda filmekbe illő nagy szerelem... és én nő létemre igenis lefekszek olyannal, akire szenvedélyesen vágyom, akkor is, ha nem vagyok szerelmes bele...és még jobban is élvezem, mert nincs kötöttség és nem fog utána egy börtönőrré változni a nagy szerelmem, mint ahogy tette ezt az első...nem kérek belőle többet...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!