Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi miért ítéli el, ha egy nő szexkapcsolatban van?
Nekem még csak egyszer volt ilyenben részem, és bár önszántamból mentem bele, de előtte majdnem 3 éven át szingli voltam, és nem számított, kivel ismerkedtem, senki nem akart tőlem komolyat, ha pedig mégis, akkor túl félénk volt, és ebből már elegem volt, illetve a szex is nagyon hiányzott.
Én ebben semmi kivetnivalót nem látok. Ha állandó partnerrel történik, megfelelő a védekezés, akkor az pont olyan, mint egy rendes kapcsolat, csak nyálas dolgok meg ajándékok nélkül.
Őszintén nem értem az olyan pasikat, akik azt várják egy nőtől, hogy pazarolja el a huszas éveit várakozással, mivel kb. semelyik pasi nem akar komoly kapcsolatot, talán 35 éves kor felett már igen, miközben ők persze fűvel-fával lefekhetnek, mert az még menő is. Ez szimplán hülyeség lenne. :D
Aki itt fújjog azokra a nőkre, akinek volt ilyen kapcsolatuk, azoknak majd a mellékelt ábra jusson eszükbe, amikor egyszer szerelmesek lesznek és meg lesznek győződve róla, hogy milyen ártatlan kis bárány a választottjuk. Az ábra nettó igazság :-P
#23:
Nem tudom feloldani a paradoxont :-P Ha nem kérdezel rá, nem tudod meg, hogy volt -e neki, ergo simán lehetett, így nem tartod alkalmasnak a magad számára partnernek. De hát addig nem is lesz az, amíg nem tudod, hogy nem volt neki. Viszont az ábra alapján, ha rákérdezel, akkor sem biztos, hogy megtudod, így 50-50% az esély, hogy a választottad nem alkalmas számodra párnak. A legtöbb nő múltjában vannak ilyen titkok, így számodra az egyetlen megoldás ez alapján, ha csak és kizárólag szűz lányokkal kezdesz ...
Ha egy titokról egy embernél több tud, az már nem titok ;)
Nem mondom azt amúgy, hogy csak szűz lányokkal kezdenék, de van például olyan lány, aki 15+ srácnál jár. Ha tudnék róla, nem kéne. Ha ismerkedés közben derülne ki, akkor se kéne. Ugyanez a szexkapcsolat. Ezeket a kapcsolatokat általában nem a normális, tisztelettudó srácokkal alakítják ki, hanem a nagypofájú hülyékkel, aki ezekkel henceg. Szerinted nem tudódik ki a csajról? Ha tudnék róla, biztos, hoy nem próbálkoznék vele, ha ismerkedés közben derülne ki, biztos hogy hagynám. Azzal semmi bajom nincs, ha 2-3 barátja volt előttem, de mint mondtam az előzőek egy életfelfogást tükröznek, amik nálam nem férnek bele a dologba.
#25:
Nem derül ki :-P Volt egy rakás szexkapcsolatom és soha nem derült ki. Vidéken élek, bár nagyvárosban, 5-6 éve költöztem ide, alig ismer valaki a munkatársaimon kívül, de több szexkapcsolatom is volt már, ami titokban maradt ... illetve mind titokban maradt :-D ... Egyszerűen, mert vannak nők akik szexelni akarnak velem, viszont én nem akarok rendes kapcsolatot és ilyenkor felajánlom a szexkapcsolatot. 80% vevő rá ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!