Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Neten beszélgetve minden oké,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten beszélgetve minden oké, de aztán ha meglátják a képeimet, elakad a beszélgetés. Teendők?

Figyelt kérdés

Tinderen beszélgetek a csajokkal, elvileg ott is látják a képeimet, tökre jókat beszélgetünk, páran már sziveket írnak, meg ők keresnek. Megbeszéljük, hogy menjünk át facebookra, ott jobb beszélni. Ott pedig, gondolom mert látják a profilomat, a képeimet, lekoptatnak, felszívódnak.

Rosszul esik. Pedig tinderen is vannak képek, bár igaz, nem olyanok, mint facebookon.

Pedig szeretek a való életben is csajokkal beszélni, emiatt cseten is jól elvagyok velük, de aztán senki se gondolja komolyabban a dolgot.

Most jöhet a kérdés, h milyen kép van a facen? Semmi extra, csak én vagyok rajta ugyanúgy, egy átlagos srác. Csak többet látnak ott, mint tinderen az a pár kép. Facen több van, más helyzetekben stb.

Valószinűleg a külsőm nem jön be nekik, az után, hogy többet látnak belőlem.

Azért is rosszul esik, mert volt akivel direkt facebook nélkül beszéltem le randit, és a randinak nem lett végül folytatása.

Nem vagyok szépfiú, nem vagyok ez a sportos, csajok szemeiben tényleg "óóó micsoda férfi" tipusú srác, de azért ez mégis nem esik jól.

Tanácsok? Vagy bármi hozzászólás, véleményetek van?:)

2016. jún. 10. 22:56
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Olyanok vannak fenn véleményem szerint, én is szeretem csak a legjobb képeket kirakni.

Igyekszem élőben is kinézni a legjobban. De ki nem igyekszik legjobban kinézni? Szóval ez olyan, hogy alap, mindenki próbálja magából a legjobbat kihozni.

Baráti körön nem változtatok, egyébként ők is normálisak, szeretnek bulizni ( nem ilyen deszkás, meg fekete ruhás meg stb.) normálisak:)

Egy csajért se dobnám őket, de amúgy nincs velük probléma.

Nem tudom, mi a gond...

Nem szoktam rajolni telefonokkal, meg órákkal, meg parfümmel, meg kajával, ha erre gondolsz, hogy ilyenek kellenének.

Persze, ha egy szabad lánynak én vagyok az igazi, de mégis 25 vagyok és nem akarok még ennyit várni egy emberre a rengeteg közül:)

2016. jún. 11. 14:39
 22/35 Titusztitusz ***** válasza:
Tudomásul kell venni, hogy "ez van" aztán ennyi...Sose értem én az olyan embereket, akik csak erölködnek, meg erölködnek, holott még ők maguk is tudják jól, hogy ha egyszer valamihez nincs tehetségük, akkor nincs tehetségük...Hát ha egyszer TUDOD MAGADROL, hogy "nem vagy egy helyes pali", akkor mi a jó istent csodálkozol azon, ha a hölgyek előbb-utóbb meglógnak, ha már túl sok infót tudnak meg a külsődröl? Ha végképp nem jön össze a dolog egy nővel se, akkor vegyél egy guminőt, vagy járj prostihoz...Jobbat akkor nem lehet tenni ez esetben...
2016. jún. 11. 15:05
 23/35 A kérdező kommentje:

Veled ellentétben soha nem tartoztam azok emberek közé, akik szeretnek feladni a dolgokat :)

Szeretnék is megérteni pár dolgot, nemcsak úgy elfogadni.

2016. jún. 11. 15:15
 24/35 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szerintem nézd át a facebookod beállításait, hogy ki mit láthat, például nekem aki nem ismerősöm, egy-két adaton kívül konkrétan semmit sem lát. Mondjuk az 1-2 legjobb képet tedd nyilvánossá, többit csak ismerősök lássák, ugyanígy az adataidat is beállíthatod.

Működnie kell.

2016. jún. 11. 15:47
 25/35 A kérdező kommentje:
Így van beállítva.
2016. jún. 11. 18:38
 26/35 anonim ***** válasza:
Hogy hívnak?
2016. jún. 13. 23:49
 27/35 anonim válasza:
Eddig szerintem olyan lányokkal ismerkedtél akik a kólsőre hajtanak,pedig a belső fontosabb...
2016. júl. 3. 00:02
 28/35 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy "ilyeneket dob ki a gép"
2016. júl. 3. 11:34
 29/35 anonim válasza:
Akkor keress te olyanokat akik normálisak,ne várd meg,amíg a gép dobja ki.
2016. júl. 3. 18:29
 30/35 A kérdező kommentje:

Keresek, de nem találok.

Mert akit én annak gondolok nem jövök be, aztán az így kilőve és lehetne sorolni.

2016. júl. 3. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!