Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő, aki igényli,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, aki igényli, vagy el tudná viselni a hosszú, tartalmas beszélgetéseket?

Figyelt kérdés

Mindig van miről beszélnem. Sok téma érdekel. Igénylem a minőségi társalgást, de alig találok olyan lányt, akit nem idegesítek, nem akaszkodom rá a kommunikációs képességeim gyakorlásával.

Valaki szeretne ilyen férfit társként, vagy ez egy elviselhetetlen tulajdonság?

21F

#beszélgetés #intellektualitás #necsakénbeszéljek
2016. jún. 9. 21:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%
Mr. Karótnyelt
2016. jún. 9. 21:19
 2/18 anonim ***** válasza:

Én imádok beszélni/beszélgetni!

Oh, ne kérlek, ne írj!

Fiatal vagy te hozzám...

2016. jún. 9. 21:23
 3/18 A kérdező kommentje:

Rendben, nem írok... Véletlenül sem.

Azért remélem nem 26 éves vagy.

2016. jún. 9. 21:27
 4/18 A kérdező kommentje:
Miért vagyok ennyire őszinte... Írhattam volna 5 évvel többet is, ha sokaknak ennyire fennakadást jelent így ismeretlenül.
2016. jún. 9. 21:29
 5/18 anonim ***** válasza:

Csak 24...:P

Az őszinteség fontos, ne bánd!

2016. jún. 9. 21:31
 6/18 A kérdező kommentje:

24??? Ez most komoly?

Azt hittem legalább 30.

Mostanában nem beszélgetek ilyen fiatal csirkékkel, mi t te. Nem a korosztályom.

2016. jún. 9. 21:33
 7/18 anonim ***** válasza:

23 vagyok. :D

Szeretek beszélgetni, hosszan és mindenféléről.

De nem a minőségi idő a szeretetnyelvem, ezért szerintem együttélésnél fogom igényelni, hogy egy légtérben ugyan, de mást csináljunk.

Előtte is például igénylem kicsit azt, hogy csendben legyünk egymás mellett. nem kukán, de ne legyen állandóan duma buszon, villamoson, parkban ülve.

2016. jún. 9. 21:34
 8/18 anonim ***** válasza:
Igen,van.Èn szemèly szerint igènyelem,szüksègem is van rá.Talán,mert èn is hihetetlen sokat beszèlek..de nèha már unom,a mai,felkapott felszines "csacsogások"-at..:/
2016. jún. 9. 21:37
 9/18 anonim ***** válasza:

En meg pont azt vettem eszre hogy az ilyen pasibol hiany van :)

Nalam alap dolog hogy ilyen legyen a partner :)

2016. jún. 9. 21:42
 10/18 anonim ***** válasza:

Ooo, pedig pont most gondoltam meg magam. :( Fenébe...Megyek elfojtom a bánatom egy kis jégkrémmel.

2016. jún. 9. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!