Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő, aki igényli,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, aki igényli, vagy el tudná viselni a hosszú, tartalmas beszélgetéseket?

Figyelt kérdés

Mindig van miről beszélnem. Sok téma érdekel. Igénylem a minőségi társalgást, de alig találok olyan lányt, akit nem idegesítek, nem akaszkodom rá a kommunikációs képességeim gyakorlásával.

Valaki szeretne ilyen férfit társként, vagy ez egy elviselhetetlen tulajdonság?

21F

#beszélgetés #intellektualitás #necsakénbeszéljek
2016. jún. 9. 21:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

7# Én örülnék, ha valakivel tudnék végre beszélgetni erőlködés nélkül. Amikor órák telnek és tűnnek pár pillanatnak. :)

A privát szféra, magánélet, nyugalom nekem is kell, de ha a párommal lennék, csak vele foglalkoznék, és nem bírnám az egyedüllétet ilyen sokszor, mikor lehetnék vele is, de ő éppen elvan a saját világában, így olyan mintha nem létezne.

2016. jún. 9. 21:43
 12/18 A kérdező kommentje:
10# Olyan határozottan állítottad, erre most kiderül, hogy nem tudod mit akarsz :) Jól kezdődik.
2016. jún. 9. 21:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem hátrány. Kevés olyan fiú van, akivel lehet beszélgetni. :)
2016. jún. 9. 22:04
 14/18 A kérdező kommentje:
Mégis én érzem kellemetlenül magam sokszor, amikor csak én beszélek, a csajsziból pedig harapófogóval kell kirángatni a szavakat, de akkor sem mond sokat persze. :)
2016. jún. 9. 22:06
 15/18 anonim ***** válasza:
A beszélgetéseket szeretem, de azt nem, ha valaki azt érti beszélgetés alatt, hogy ő monológot mond és nem hagyja a másikat szóhoz jutni. Persze, mindenkinek van olyan, amihez nem tud hozzászólni, csak ne legyen állandóan egyoldalú a dolog. Mondjuk én már 30-as vagyok, nem tudom, hogy a mostani korodbeli csajok milyenek.
2016. jún. 9. 22:10
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy milyenek, mert nem szeretek általánosítani. Van mindenféle, de valahogy sok minden hiányzik belőlük. Én azért kicsit komolyabb vagyok, ezért inkább az idősebbek tudnak értékelni.
2016. jún. 9. 22:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen, én is szeretek jókat bszélgetni, ismerkedésnél is fontos.
2016. jún. 9. 23:17
 18/18 Noren1989 ***** válasza:

Dehogy van. Csak a megerősítést várják tőled, hogy minden a jó úton halad. Információtartalom max az 5%uknak lételem, egy beszélgetésben. Inkább told a humort.

Hajrá!

26/F

2016. jún. 10. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!