Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn két hosszabb, jóízű beszélgetés után harmadszor is én írjak a lányra, vagy várjak jelentkezik e?
az, hogy neked jóízű beszélgetés volt, még nem jelenti azt, hogy a másik félnek is ez jött le belőle.
amúgy meg:
- ha most ráírsz, akkor nyomulsz és ez taszító a számára
- ha várod, hogy ő írjon, akkor meg az jön le neki, hogy nem érdekled, hisz nem töröd érte magad.
szóval ebből a szituból jól nem jöhetsz ki.
Szerintem ha zavarja, hogy sokat írsz ,sűrűn keresed, akkor maximum nem válaszol majd.
De ha viszont sokat vársz akkor nem fog komolyan venni.
Én a jelenlegi barátomat társkeresőn isnertem meg.és az , hogy végül nála adtam le a voksom nagyban közrejátszott, hogy kitartóan keresett.
Volt egy másik fickó is,aki csak ritkán írt (3-4 naponta), aztán meg is szakadt a levelezés.Gondolom ő meg egy másik nôt választott inkább.
Kölcsönösen volt jóízű beszélgetés, és témánk maradt még bőven.
Ami lemaradt hogy már előző este áthívott facebookra, szóval ott beszélgetünk. Nem ismerősöket gyüjt, mivel 200 körüli a számuk nála, mint ahogy nekem is. Nagyon hasonlítunk egymásra.
Azért 1-1 nap kimaradhat két beszélgetés között. Az még nem túl sok kihagyás, de nem is az van, hogy hétközben nem történik az emberrel semmi, és kimerül azzal a beszélgetés, hogy igen, ma is sok volt a munka, igen, ma is elfáradtam, nem, ma sem történt semmi különös, csak a szokásos, mert munka után csak beestem a gép elé, igen, szép idő van, vagy szakad az eső... stb.
Egyébként meg ha neki is olyan emlékezetes volt, akkor simán lehet, hogy ő is írni fog, hogy na, mi újság veled. Én keresem azt, aki felkelti a kíváncsiságomat. Aki nem érdekel úgy, csak egy ismerős a sok közül, azt nem. De még barátokkal sem beszélgetek minden nap, hagyjuk, hogy történjenek egymással a dolgok, hogy aztán legyen miről beszélgetni, meg ha az ember fáradt, akkor használhatatlan, és csak néz ki a fejéből. :-) Jó, ez én vagyok. Más működhet másképp, de ismerd ki a másikat, és vedd észre, hogy nála mi az, ami működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!