Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha társkeresőn vagy közösségi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkeresőn vagy közösségi oldalon csevegtek valakivel van, hogy megáll a beszélgetés vagy nem tudtok miről dumálni?

Figyelt kérdés
Mert én társkeresőn ismerkedem egy pasival, aki nagyon szimpatikus de nem tudjuk mindig lereagálni azt, amit a másik ír vagy kicsit döcögősen megy a beszélgetés, esetleg néhány másodpercig nem is tudunk mit írni. Ami olyan kínos, pedig tényleg kedveljük egymást, meg komolyan gondoljuk az ismerkedést. Akkor élőben is így fog menni a beszélgetés közöttünk? Veletek is előfordult már ilyesmi? Ha igen, akkor mi lett az ismerkedésből?
2014. jan. 27. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Nehéz egy idegen emberrel "sokáig" beszélgetni, mivel nincs semmi közös mult. De van akik tudnak honapokig is beszélgetni.
2014. jan. 27. 22:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Akkor hagyni kell azt az illetőt a francba. Egyszerűen nincs közös témátok, tehát közös jövőtök sincs.
2014. jan. 27. 22:13
 3/9 Moszuke ***** válasza:

általában az ilyen emberek élőben még annyit se tudnak mondani mint chaten.

amúgy az, hogy összejöttök-e vagy sem, ettől szerintem független.

2014. jan. 27. 22:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Velem eddig mindig ez volt. még nemtaláltam meg a megfelelő partne
2014. jan. 27. 22:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem találkozzatok minél előbb élőben...akkor derül ki hogy tudtok e beszélgetni. A chat nem mérvadó közelsem. Aztán ha jó akkor jó, ha nem akkor hagyjátok egymást és kész.
2014. jan. 27. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Mióta beszélgettek? Mindennapi dolgokról is szoktatok beszélni? Mi történt melóhelyen (vagy akárhol)? Mert lehet, hogy csak egy találkozó kéne, hátha felszabadultabbá váltok vagymi. Az elég rossz, hogyha így rágörcsöltök főleg mind a ketten arra, hogy beszéljetek. Megesik, hogy épp nem jut az ember eszébe semmi akkor ez van, nem lehet állandóan pofázni. Persze van akinek megy.
2014. jan. 27. 22:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is azt javaslom, hogy találkozzatok mielőbb, és akkor derül ki minden.

Élőben könnyebb beszélgetni. Látod a másik reakcióját a dolgokra, vannak behatások, amik mindkettőtöket érnek. Neten keresztül bármi történik veled (pl. látsz vmi weboldalt, elájul a kutyád, nemtommégmi), az csak veled történik, nem közös élmény. Viszont mentek út közben, mondjuk láttok elmenni egy szánkós kisfiút a testvérével, máris van valami, ami mindkettőtökkel megtörtént, lehet beszélgetni, hogy "ú, gyerekkoromban így meg úgy szánkóztunk", vagy akármi.

Tehát élőben véleményem szerint könnyebb folyamatos beszélgetést kialakítani. Mondom ezt úgy, hogy chaten keresztül és képes vagyok valakivel egész éjszakákat átbeszélgetni, tehát nem anti-szájbergyerek vagyok.

2014. jan. 27. 23:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Bizony, beszélgetni élőben a legjobb.
2014. jan. 28. 09:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Egy levelezésből azért nem lehet megjósolni, hogy a kapcsolat fog-e működni. Sok mindentől függ, hogy ki mit ír le levélben, milyen gyorsan teszi, ja és ha jól értelemezem, ti chateltek... Akkor ott még az is ott van, hogy a másik izgul, és hirtelen nem tudja mit írjon, nem akar hülyeséget írni.

Én úgy vagyok vele, hogy kell valamennyit levelezni, mert pár levél után jobban megismered, és lehet megtudsz róla olyan dolgokat, ami miatt nem akarsz vele kapcsolatot, így kár találkozni is.

De nem szabad a végtelenségig húzni a levelezést. Persze ha izgalmas, és az ember alig várja, hogy levél jöjjön a másiktól, akkor jó érzés ha sokáig tart. De ha ezután mégis kiábrándító lesz élőben az illető, akkor utólag bánni fogod, főleg, ha mást leráztál miatta... :)

Szerintem pont akkor érdemes találkozni, ha már egyik sem nagyon akar új témával előrukkolni levélben, és épp kezd elülni a beszélgetés... Úgy nem fog elülni, és egy személyes találkozóval tisztázható, hogy legyen-e tovább.

Viszont szerintem normál esetben jobb, ha a férfi indítványozza a találkozást. Persze van pár eset, amikor fordítva is ésszerű.

Én voltam már úgy, hogy untam levelezni, inkább azt éreztem, hogy nincs kedvem az illetőhöz, de mivel nem kezdeményezett randit, így mindig halogattam válaszolni, míg végül el is tűntem. Igaz akkor nem voltam túl jó kedvemben. Korrektebb lett volna leírni, hogy bocs ez nekem nem megy tovább... Egy találkozóban viszont lehet benne lettem volna, hogy egy esélyt adjak...

2014. jan. 29. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!