Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék felszedni egy csajt a következő dumával"disznóölésre megyek"?
Figyelt kérdés
Régebben fogadtam a barátaimmal,hogy tudok rubik kockával csajt szerezni ez hellyel közzel sikerült is,de ez egy másik történet.
A következő a történet jövő hónapban disznóölésre megyek és a barátaim szerint nagyjából ez az egyetlen duma amivel nem lehet csajt szerezni,ezt szeretném megcáfolni.
Segítsetek hogy csavarjam el egy lány fejét ezzel a disznóöléses dumával?
Tudom,tudom nem egy tipikus udvarlós duma,de mégis.
A válaszokat előre is köszönöm .
2014. jan. 27. 01:01
1/22 anonim válasza:
Hívd el magaddal és mutasd meg neki hogy ölöd meg a disznót.
2/22 anonim válasza:
Neked egy parasztlyányra van szükséged! :D
3/22 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy én pacifista vagyok,malacot is csak eddig képről láttam.
2014. jan. 27. 01:04
4/22 anonim válasza:
Vegetáriánus vagyok állatszeretet miatt, úgyhogy nálam ezzel elvágnád magad.
5/22 A kérdező kommentje:
húúú nálam pedig ezzel vágtad el magad már csak plátói szerelem lehet a miénk.
2014. jan. 27. 01:06
6/22 anonim válasza:
Hát, mondd azt hogy ,disznóölésre megyek,ha jössz akkor kapsz a kolbászomból :D utána elmondod miért beszélsz ekkora hülyeségeket,és kész.
7/22 anonim válasza:
nem akarok pofátlan lenni, de ha te fogadtál a haveroddal, hogy te el tudsz csábítani egy csajt ezzel a szöveggel, akkor miért kérdezed meg másokat, hogy hogy kell? Mármint nekem a becsületem ilyenkor azt mondaná, hogy én fogadtam, akkor nekem is kell megoldanom egyedül :o De lehet, hogy csak én vagyok ilyen régimódi..
8/22 anonim válasza:
Annyit ki bírsz még el hívod valahova aztán ki nyírsz egy disznót.
9/22 Mr. Truth válasza:
az a baj a kérdezővel hogy agyára ment az "igy jártam anyátokkal" egyik jellegzetes epizódja...
az egész kérdés kamu :D
10/22 anonim válasza:
Egy nagy probléma van, hogy a disznóölés többnyire reggelvan, szóval neked hajnalban kéne elcsábítanod ezzel a szöveggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!