Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves biszex srác vagyok. A párkapcsolat keresés sikertelen, két oldalon is vagyok online, eredménytelenül. Valós képet töltöttem fel, átlagos vagyok. Az ismerkedés könnyű, ám első levél váltás után minden jel nélkül megszűnik a folytatás. Miért?
Ha gondolod írd meg a szöveget amit elküldesz a lányoknak (fiúknak?) pm-ben, ha abban van a hiba akkor szólok.
Társkeresőt nem tudok ajánlani, mert személyes tapasztalatom nincs.
pl twoo
bár szerintem ne a neten akarj ismerkedni még ha a való életben nincsen is lehetőséged rá akkor se, szerintem az igazi szerelem az majd betoppan az életedbe nem kell azt keresni
Párkereséskor sose jelezd kifejezetten, hogy biszex vagy. Csak amennyiben feltétlenül szükséges.
Emellett a magyar párkeresőktől ne várj semmit. Még a Tinder/Grindr, ami elég érdekes dolgokat tud nyújtani addig, míg elterjedté nem válik és tele nem lesz fake emberekkel.
Mivel mindkét oldalon hírdetsz, ezért nem értem, hogy a hölgyeket miért csak interneten keresheted?
25 évesen ez vérciki.
Az én verzióm ha megbocsájtasz:
Te meleg vagy és egyszer volt egy csajod még pubertás korodban.....na erről ennyit, hogy biszex vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!