Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked milyen a női ideálod? (Külső/Belső, részletek lent)
Külső:
Arc: számomra szép az kb. 7-es vagy babaarc (előnyösebb számomra)
Mellbőség: B minimum
Alkat: Vékony vagy átlagos
Magasság: 160-175
Testsúly: N/A (fentebbiek alapján érthető a szám körülbelül
Hajszín: Fekete \ Mogyoróbarna, Aranybarna, sötétbarna (fekete előnyben vagy barna árnyalatai)
Szeme színe: Mindegy óceán kék előnyben
Ékszerek\Tetoválás: Tetoválás nem gond ha nincs túlzásokba esve testékszer max 2
Belső:
Őszinte, barátságos avagy kedves, hűséges,
vallásos-e vagy sem nem számít
intelligens, mondanivalója adekvátak
Egyéb:
korosztály: 18+
22/F vagyok
Nekem szőke hajam van, amúgy minden passzol. :D
18/L
Külső:
Arc: ezt nem tudom leírni normálisan. kicsit kerek, nem nagy orr, kicsit inkább pisze vagy egyenes, nem nagy száj, nem nagy áll, nem erőteljes állkapocs, szóval olyan átlagos, arányos szép :) lehet h nekem is a babaarc tetszik de nem tudom :DD
Mellbőség: AA, A vagy B (nagyobb is lehet, de ez az ideális. persze akinek feszes C-s D-s melle van az is tetszik :))
Alkat: Vékony, vékony és sportos egyszerre vagy törékeny
Magasság: 150-175 (181 vagyok)
Testsúly: 165cm-hez 38-53kg
Hajszín: nekem mindegy :)
Szeme színe: mindegy, de a sötét szokott tetszeni, legyen kedves, kíváncsi, aranyos tekintete, el lehessen benne mélyülni :) legtöbbször barna szem tetszik :) de lehet más szín
Ékszerek\Tetoválás: az ideális az ha semmi :D tetoválás ne..:S
Belső:
kedves, aranyos, jó értelemben hülye/lökött is néha, nagyon tud szeretni, szeret ölelni, hozzámbújni, minden hülyeségben benne van, nem túl nyafogós stb..:D strapabíró xD
Egyéb:
korosztály: 14+
22/F vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!