Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, milyen beszélgetéssel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen beszélgetéssel lehet felkelteni az érdeklődéseteket, milyen témák vannak, amik vonzóak számotokra?

Figyelt kérdés
Tehát nem az ilyen "mit dolgozol, milyen napod volt" szintű kérdések, hanem amiről ti lányok is szívesen beszélgettek, és izgalmas, amitől úgy érzitek, hogy vonzó lesz egy srác.

2016. jún. 1. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Székelési szokások és formák
2016. jún. 1. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez egyénfüggő, nincs olyan téma ami minden lányt érdekelne.
2016. jún. 1. 17:32
 3/6 anonim ***** válasza:
5%
Jóképű pasival bármiről szívesen beszélgetnek, csúnyával semmiről. Viszont a lányok többsége alkalmatlan beszélgetésre, nem tudnak érdemben hozzászólni semmilyen témához az éjjelnappalbutapesten meg a sminkcuccokon kívül.
2016. jún. 1. 18:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Az éjjelnappalbutapeste, a rezsin és disznó vicceken kívül bármi.És ja, a "mit dolgozol" is nyugodtan hanyagolható.

Engem leginkább tudományok, művészetek, ezotéria, film, hobbik, utazás, állatok, nagy vonalakban ezek a témák kötnek le.

2016. jún. 1. 19:28
 5/6 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem tudom, alig találkoztam olyan pasival, aki érdekes, és nem csak kocsikról meg videójátékokról meg a tökeiről beszél. Majd ha találok olyat, aki egy szemernyit is érdekes, szólok.
2016. jún. 1. 20:33
 6/6 Bumbzsi válasza:
Egyén függő én pl. Fociról forma-1-ről szeretek beszélni, vagy mélyebb beszélgetésben régi élményekről azokból sok mindent ki lehet szűrni
2017. márc. 2. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!