Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Mivel lehet felkelteni az érdeklődéseteket?
Mit vártok egy férfitól, amikor ismerkedik veletek, és mi az amivel magához tud vonzani? Mivel lehet egy nőt évtizedekig megtartani? Mitől lesz szerelmes az adott emberbe?
Minden korosztályú nő véleménye érdekelne, kort is írjatok.
Nem kell felkelteni, érdeklődése minden embernek van.
Ha az érdeklődési körébe vágó dolog érdekel téged is, akkor van közös témátok.
Hogy mitől lesz szerelmes valaki, azt senki nem tudja.
Igazából, úgy képzeltem el a válaszokat, hogy a hölgyek leírják, hogy nekik mi a véleményük, mit szeretnek, stb...
Nem a tutit szeretném tudni, hanem az igazi "véleményeket", érzéseket. Tudom, hogy ez mindenkinél más.
Már leírtam. Van érdeklődési köröm, ami érdekel.
Fel van az már kelve, 40 éve.
Aki ezeken a berkeken belül van, avval tudunk beszélgetni vagy tudjuk együtt csinálni a minket közösen érdeklő dolgot.
Nincsen ezen felül semmi extra, amit kéne csinálnia a férfinek. Ha szeretek néptáncolni és ő is, és együtt elmegyünk táncházba, vagy csak beszélünk róla, akkor megvan a közös érdeklődés.
Most ha valamitől ódzkodom, mint pl. az orvoslás, nyilván nem fogok akarni senkivel beszélgetni róla, hiába nyomja a témát.
A mostani barátom azzal, hogy borzasztó kedves, őszintén, mert alapból ilyen és nem csak megjátssza mert így akarna megszerezni. Nagyon gyakran kimutatja tettekkel és szavakkal is, hogy örül, hogy vele vagyok és én kellek neki.
Emellett jól is néz ki, értelmes, nagyon pozitív személyiség, általában jókedvű, jó humorú, lehet vele szórakozni, benne van bármiben de komolyabb oldala is van és tervei is a jövőre vonatkozóan.
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!