Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan tudja egy fiú felkelteni az érdeklődéseteket?
sziasztok. Úgyértem, hogy egy átlagosnak mondható fiú hogyan tudná felkelteni az érdeklődéseteket, mi az ami arra késztet, hogy megismerkedjetek vele pl suliban vagy akárhol? akármit írhattok: viselkedés, öltözködés stb...
köszi
első
pontosan mik azok a "megfelelő" pillantások? és mire gondolsz férfias kisugárzás alatt? ezt kifejtenéd? :)
én nagyon szeretem a titokzatos fiúkat,nem azokat a nagyszájú,beképzelt majmokat akikből rengeteg van..
szeretem ha egy srác egyedi,(mind külsőre ,mind belsőre)és ezzel nem villog.Imponál ha kedves,udvarias velem,nem bezsólogat és trágár kifejezéseket kiabál utánam(pl. hu de megku*nálak),mert ilyenekkel nap,mint nap találkozok..
lehet,h túlságosan is válogatós vagyok,de én elvárom azt,h a fiú is hasonló legyen ,mint én ,és azért azt hiszem annyira nem kérek sokat..annak is örülnék ha csak egyszerűen normálisan,kedvesen meghívna egy kávéra...
Ha úgy néz rám, mint egy NŐre, nem pedig úgy, mint egy darab húsra vagy egy vonalzóra. Ha elveszek a tekintetében, izgalmas, nyert ügy.
A férfias kisugárzás az hmm...nem tudom pontosan, belülről jön, határozottságot, higgadtságot, egyszerűen férfiasságot sejtet. :)
Hát én eleve nem érzek arra késztetést, hogy meg akarjak ismerkedni fiúkkal. Ha ők akarnak velem, akkor szívesen, de amúgy nem vagyok kezdeményezős típus.
Ha pl egy osztály/munkatársról van szó, akkor amivel magába tud bolondítani az, hogy: kedves, érdeklődő, udvarias, jó humorú, okos. Öltözködés: farmer, sportcipő, ing, póló. Nem szeretem ha van rajtuk ékszer, max óra.
Ennyi.
na akkor lehet kipróbálom én is ezt a bunkó stílust
nincs vesztenivalóm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!