Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Mivel lehet felkelteni az érdeklődéseteket?
Mit vártok egy férfitól, amikor ismerkedik veletek, és mi az amivel magához tud vonzani? Mivel lehet egy nőt évtizedekig megtartani? Mitől lesz szerelmes az adott emberbe?
Minden korosztályú nő véleménye érdekelne, kort is írjatok.
Nézd, ha valódi jó női tanácsokat akarsz, akkor olyanokat kell felkeresned, akik tapasztaltak, jól ismerik a saját nemüket, és rá tudnak mutatni azokra a pontokra, amiknek általános pozitívumuk van.
A nők több esetben nem ismerik egymást, nem tudják mi a jó a másiknak, csak magukból tudnak kiindulni, de még az is rettenetesen ellentmondásos.
Én abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy volt szerencsém igazi, tapasztalt nő társaságában lenni, aki olyan igazságokra rámutatott vagy szóban, vagy az életével a női nemmel kapcsolatban, amelyek így kb 10 év után is örök igazságok és ma is használom őket.
Nem vagyunk egyformák, szóval általános receptet nem fogsz kapni.
Aki most nekem többet jelent mindenki másnál, ő először a mosolyával meg a jókedvével fogott meg, én akkor, amikor őt megismertem kicsit több, mint 3 éve, nagyon nehéz időszakban voltam, és ő volt az, akit ha megláttam, meghallottam, mindig jobb kedvre tudott deríteni és szebb színben láttam a világot. Inspirálóan hatott rám, egyre jobban meg mertem mutatni a tehetségemet, és ő ebben mindig támogatott. Ez különösen jólesett, mert sokáig nem is vettek komolyan máshol. Azt szeretem legjobban benne, amilyen hatással van rám, jobb vagyok általa. És mellesleg szereti a süteményeimet. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!