Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Rakok képet,3 külföldi elég népszerű instagramos lányról. Ezek alapján a képek alapján nektek melyik kelti fel legjobban az érdeklődéseteket, melyikre írnátok rá egy társkeresőn?
1:
2:
3:
Ha csak egy számot mondtok, akkor is köszi, de ha részletesen véleményezitek ak épeket akkor millió köszi!
és egyik sem én vagyok, képfeltöltés azért kell mert instáról nem lehet képet linkelni.
És mindegyik külföldi, és kirakták publikus insta oldalakra képeiket szóval 0 személyi jog sértés :D
A véleményhez kort is írjatok ha kérhetem!
Számomra egyértelműen az első.
Úgy ahogy van tetszik, jó alak, szép arc.
Az első kettő, és közülük is a második tetszik jobban ,de nálam a szépség csak egy külső szűrő amin az első 2 átment, szóval innentől a belső döntene.
A harmadik külsőre nem tetszik szóval ott már semmi nem alakulhatna ki.
1. Nem fogott meg benne semmi, arca nem szép, alak jó, de olyan üres az egész.
2. Olyan tipikus egyetemista külleme van, arcra nem tetszik, alak jó lehet, akár még érdekes is lehet, vagyis lehet h szóba állnék vele
3. Szép arc, jó alak, talán ő a legszimpatikusabb...ha mosolyogna, benne látok fantáziát.
Én már egy ideje a realitások talaján mozgok.
Az első két lány gyönyörű, olyan mint két fotómodell.
A harmadik kevésbé az, de elmegy, én nála próbálkoznék, mert ő az elérhető kategória.
29/F
1, jó kép, jó nő, jó háttér stb, de a csaj nem az esetem.
2, sima nő, amivel nincs gond persze, de nagyon nem az esetem.
3, nem jó kép, az arca sem olyan szép, de alkatra pont az esetem. neki adnék egy esélyt. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!