Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, férfiak! Rakok képet,3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Rakok képet,3 külföldi elég népszerű instagramos lányról. Ezek alapján a képek alapján nektek melyik kelti fel legjobban az érdeklődéseteket, melyikre írnátok rá egy társkeresőn?

Figyelt kérdés

1:

[link]

2:

[link]

3:

[link]

Ha csak egy számot mondtok, akkor is köszi, de ha részletesen véleményezitek ak épeket akkor millió köszi!

és egyik sem én vagyok, képfeltöltés azért kell mert instáról nem lehet képet linkelni.

És mindegyik külföldi, és kirakták publikus insta oldalakra képeiket szóval 0 személyi jog sértés :D

A véleményhez kort is írjatok ha kérhetem!

2016. máj. 30. 10:52
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

1. Álomvilágban él, azt hiszi, a férfi dolga az, hogy belőle NŐT csináljon, egocentrikusnak érzem és irányító, akarnok jellemnek. :D

2. Nagyon kedves, igazán alkalmazkodó jellem lehet, de buta, mint a föld. Üres a tekintete. Affektálhat is.

3. A sértődött királyné. Szerinte rengetegett szenvedett már eddig, éppen ezért ideje, hogy jól megszopasson valakit. Flegmatikus viselkedésű lehet, ki ha nem én mentalitással.

SOrry, kicsit kemény, de ez lehet a valóság. :D

2016. máj. 30. 15:35
 32/42 anonim ***** válasza:
Az első kettőtől felállt a a farkam, aztán a harmadiktól elernyedt.
2016. máj. 30. 15:51
 33/42 anonim ***** válasza:

Mind a 3 jó csaj, átmennének a szűrőmön.

Hogy melyiknek írnék, attól függ, hogy melyik mit írt magáról, mennyire felelne meg az én ízlésemnek.

Hozzá kell tennem, hogy gyűlölöm a social platformokat, mint ez az instagram, szóval ha kiderül a szövegből, hogy ezen tölti az életét, részemről azonnal ejtve lenne bármelyik.

34F

2016. máj. 30. 16:27
 34/42 anonim ***** válasza:
82%

első - 8 pont

második - 7 pont

harmadik - 6 pont

2016. máj. 30. 20:33
 35/42 anonim ***** válasza:
Az első tetszik a legjobban, társkeresőn valószínűleg mindegyikre ráírnék, még valószínűbb, hogy egyik se írna vissza.
2016. máj. 30. 23:15
 36/42 anonim ***** válasza:

Gondolkodtam 1 kicsit rajta, hogy 1. vagy a 2., utánuk keresni már lusta voltam több képért :D

Arra jutottam, hogy pont sorrendben vannak:

A harmadik sem csúnya, de kevésbé jön be, egyébként szerintem szépek.

20

2016. jún. 1. 00:59
 37/42 anonim ***** válasza:

Mondd már meg a harmadik insta nevét ha külföldi sztár :D

Szerintem valami magyar vidéki lány. Esetleg határon túli magyar :D

2016. jún. 2. 13:37
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

De furcsa, mint látom nekem megint mas az ízlésem mint a többségnek. Azt írom le amit a képek sugároznak, lehet totál nincs igazam.

Nekem az egyes az olyan eh kategoria, tipikus party csaj, alakra teljesen átlagos, társkeresőn nem írnék ra, nem mozgat meg bennem semmit.

A harmadiknal vagyok hasonlo véleményem mint a többség, a falusi tini diszkó sargadinnyes kommerszet felhajtó tucat lany. Aki vonaglik , hogy felkeltse az emberek figyelmet. S éjfélkor elmegy azzal akinek a legjobb kocsija van, mert ot meg ez érdekli.

A másodikra viszont tuti rairnek társkeresőn is, es élőben is simán odamennek. Annyi nálam a hiba, hogy mellben erősebb lányokat szeretem. De cuki es szep kombinációja, ez visszahúzódó, divatblogger, aki hisz meg egy jobb világban.

2016. jún. 2. 13:48
 39/42 anonim ***** válasza:

31 f

Ez lemaradt

2016. jún. 2. 13:49
 40/42 anonim ***** válasza:
Egyiknek sem írnék. És nem azért mintha egyik sem lenne elérhető, és nem is azért mert olyan válogatós lennék, egyszerűen nem érzem úgy hogy sok közös lenne bennünk. Én nem követem ennyire a divatot, nem szeretem ha a barátnőm ki van vakolva (pláne nem olyan ocsmányul mint a 2.) és mondennèl jobban utálok mindenféle ékszert de legeslegjobban a nagy karika fülbevalót. Konkrétan lekókad tőle a farkam.
2016. jún. 2. 14:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!