Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, férfiak! Rakok képet,3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Rakok képet,3 külföldi elég népszerű instagramos lányról. Ezek alapján a képek alapján nektek melyik kelti fel legjobban az érdeklődéseteket, melyikre írnátok rá egy társkeresőn?

Figyelt kérdés

1:

[link]

2:

[link]

3:

[link]

Ha csak egy számot mondtok, akkor is köszi, de ha részletesen véleményezitek ak épeket akkor millió köszi!

és egyik sem én vagyok, képfeltöltés azért kell mert instáról nem lehet képet linkelni.

És mindegyik külföldi, és kirakták publikus insta oldalakra képeiket szóval 0 személyi jog sértés :D

A véleményhez kort is írjatok ha kérhetem!

2016. máj. 30. 10:52
1 2 3 4 5
 21/42 Blade Bone ***** válasza:
Az első. :) Jól néz ki, bár nálam sem ez a legfontosabb.
2016. máj. 30. 13:23
 22/42 Sunshinedoll ***** válasza:
A harmadik ez az egyben magyar vidéki csaj kinézetű, de szerintem a második is :D És ezek közül instagramon max az első lehet valamennyire ismert.
2016. máj. 30. 13:33
 23/42 anonim ***** válasza:

1: Nagyon jó csaj, de barátnőnek nem kellene, inkább kalandra

2: Szép is és olyan igazi barátnőtípusnak tűnik

3: A legrosszabb, mert nem is szép, de ellenben eléggé könnyűvérűnek néz ki. Kalandnak se, barátnőnek sem jó.

2016. máj. 30. 13:36
 24/42 A kérdező kommentje:
megkérdezhetem hogy egy kép alapján, hogyan következtettek arra hogy valaki vidéki, vagy könnyűvérű? :)
2016. máj. 30. 13:40
 25/42 Kenzo Tenma ***** válasza:
Hát úgy ránézésre elég egyszerű lány. Mondjuk a könnyüvérűt szerintem sem lehet megállapítani.
2016. máj. 30. 13:42
 26/42 anonim ***** válasza:
Kérdező, ilyen asszociációi lehetnek az embernek... pl. 3. kép. Durci kacsaszáj-képződmény. Ízléstelen falvédő a háttérben. Bazi nagy karikafülbevaló, bordázott sportatlétához, kilógó melltartópánttal. P.csasort. Erről kb. azok az asszociációi az embernek, hogy proli, szőkecigány, vidéki (mert ott még mindig nagyobb divat az ilyen kinézet, mint nagyvárosban... Bp.-n élek, ilyen szerelések tényleg a proli plázacica-utánzatokon van errefelé... aztán lehet, más országban épp ez divat a nagyvárosokban is).
2016. máj. 30. 13:44
 27/42 anonim ***** válasza:

1 esben latok fantaziat,2-es szokasos atlag csaj,3-as kozonseges es prolis,kizart kategoria.

Egyebkent egyik sem jon be,de ha muszaj valasztani akkor 1-Es.

30/F

2016. máj. 30. 13:48
 28/42 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, akár tetszik akár nem, képekről lehet következtetéseket levonni, és ez nem előítéletesség.

Nézd meg az első két képet jól, és utána válts a harmadikra.

Vajon melyik lány fog a legegyszerűbbnek tűnik, 100/99 embernek?

Bizony a 3.

Egyébként szerintem nem egy korrekt verseny, mert olyan mintha egy Ferrarit és egy Lambo-t hasonlítanál egy bkv metróhoz.

2016. máj. 30. 13:52
 29/42 anonim ***** válasza:

Az első csaj nagyon rendben van, de látszik rajta hogy külföldi, jól megy dolga, talán modell vagy ilyesmi. Ráírnék társkeresőn csakhogy ilyen csaj soha de soha az életben nem lesz fent társkeresőn:D

A második totál átlagos kategória, de nekem még ő is tetszik, csak a képen kicsit erőltetett a mosolya, ha instagramos biztos van róla előnyösebb kép is.

A harmadik meg kizárt hogy instagram "sztár" legyen, kifejezetten csúnya az arca, az öltözéke gagyi hatást kelt, még a szomszéd leányzó is szebb,stílusosabb. Ő nem kéne.

27/F

2016. máj. 30. 14:32
 30/42 anonim ***** válasza:
A hármas tényleg olcsó, gagyi hatást kelt. Valszeg egy sima vidéki csaj. A feje sem szép, de a teste nem rossz.
2016. máj. 30. 15:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!