Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Rakok képet,3 külföldi elég népszerű instagramos lányról. Ezek alapján a képek alapján nektek melyik kelti fel legjobban az érdeklődéseteket, melyikre írnátok rá egy társkeresőn?
1:
2:
3:
Ha csak egy számot mondtok, akkor is köszi, de ha részletesen véleményezitek ak épeket akkor millió köszi!
és egyik sem én vagyok, képfeltöltés azért kell mert instáról nem lehet képet linkelni.
És mindegyik külföldi, és kirakták publikus insta oldalakra képeiket szóval 0 személyi jog sértés :D
A véleményhez kort is írjatok ha kérhetem!
1: Nagyon jó csaj, de barátnőnek nem kellene, inkább kalandra
2: Szép is és olyan igazi barátnőtípusnak tűnik
3: A legrosszabb, mert nem is szép, de ellenben eléggé könnyűvérűnek néz ki. Kalandnak se, barátnőnek sem jó.
1 esben latok fantaziat,2-es szokasos atlag csaj,3-as kozonseges es prolis,kizart kategoria.
Egyebkent egyik sem jon be,de ha muszaj valasztani akkor 1-Es.
30/F
kedves kérdező, akár tetszik akár nem, képekről lehet következtetéseket levonni, és ez nem előítéletesség.
Nézd meg az első két képet jól, és utána válts a harmadikra.
Vajon melyik lány fog a legegyszerűbbnek tűnik, 100/99 embernek?
Bizony a 3.
Egyébként szerintem nem egy korrekt verseny, mert olyan mintha egy Ferrarit és egy Lambo-t hasonlítanál egy bkv metróhoz.
Az első csaj nagyon rendben van, de látszik rajta hogy külföldi, jól megy dolga, talán modell vagy ilyesmi. Ráírnék társkeresőn csakhogy ilyen csaj soha de soha az életben nem lesz fent társkeresőn:D
A második totál átlagos kategória, de nekem még ő is tetszik, csak a képen kicsit erőltetett a mosolya, ha instagramos biztos van róla előnyösebb kép is.
A harmadik meg kizárt hogy instagram "sztár" legyen, kifejezetten csúnya az arca, az öltözéke gagyi hatást kelt, még a szomszéd leányzó is szebb,stílusosabb. Ő nem kéne.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!