Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan és miről beszélgessek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és miről beszélgessek lányokkal/nőkkel?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és még soha sem volt barátnőm. Sok oka volt ennek de úgy érzem ezeknek az okoknak a többségét már magam mögött tudhatom.

Viszont van egy dolog még ami igen csak lehetetlenné teszi nekem az ismerkedést és ez az hogy nem tudok beszélgetni a lányokkal.

Egyszerűen nem tudom mit beszéljek velük és hogy hogyan írjak rájuk vagy hogyan menjek oda hozzájuk.

Hogyan tudnám fejleszteni a beszélőkémet, esetleg mit mondjak, mit beszélgessek velük?

Előre is köszi a válaszokat :)

2016. jún. 10. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:

"Gyakorlat teszi a mestert." Járj el barátokkal szórakozóhelyekre, és szólíts meg lányokat. Ne ismerkedés céljából, szórakozóhelyen nem fogsz találni párkapcsolatnak valót (tisztelet a kivételnek, de semmiképp se ezzel a célzattal menj), hanem azért, hogy gyakorolj.

Ha rutinosabbá válsz az ellenkező nem köreiben, tapasztaltabb leszel, így több önbizalmad lesz. Könnyebben fog menni az ismerkedés majd "élesben".

És ha ezeken a szórakozóhelyeken esetleg elküldenek vagy nem nyitottak a beszélgetésre, akkor semmiképp ne vedd a lelkedre! Fogd úgy fel, mint egy kis tanfolyamot. Tök mindegy mi a végkimenetele, te már úgyis nyertél: tapasztalatot.

Hajrá! :)

2016. jún. 10. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Általában egy "Szia"-val nyitok, utána pedig ami éppen eszembe jut... Ez működni szokott :)
2016. jún. 10. 21:51
 3/6 A kérdező kommentje:

Első: köszönöm a választ. Szórakozóhelyekre nem járok mert nagyon nagyon nem az én világom (nem akarok azért fizetni hogy sok ribizli meg menúőgyerek körül legyek). De gondolom más környezetben is működik amit mondtál, úgyhogy lehet megfogadom a tanácsod :)

Második: Épp ez a bajom. A szia megvan de utána nem jut eszembe semmi, csak egy pár dolog és az egy maximum fél órás beszélgetésre elég és ott nekem ki is merült a tudásom

2016. jún. 11. 00:17
 4/6 anonim ***** válasza:
nem akarok túl okosnak tűnni, de hát az vagyok sajnos, nincs mit tenni. :DDD na, szal a matekoktatás pl erre tök jó, mert lehet boncolgatni a részleteket mindig, mindig van pontosabb megközelítés, van is egy ilyen vicc (csillagász, fizikus, matematikus együtt meglátnak vmi tehenet..., keressétek meg), és lehet boncolgatni a dolgokat, elemezgetni, meg minden, kis humorral megspékelve talán tök jó, igaz nekem nem jött be nagyon sose, de legalább én mindig jól szórakozom a talikon, néha a másik is, de azzal annyira nem foglalkozom, én már csak ilyen önző vagyok. :) A lényeg, h abból a fél órás dologból lehet csinálni több órásat is, és mikor megismered a másikat és figyelsz, akkor mindig felmerülnek kérdések, meg dolgok, amikről lehet beszélni. :) Igaz, én béna vagyok csajozásban, de legalább jól érzem magam. :)
2016. jún. 12. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Hm, nálam általában úgy indul egy beszélgetés, hogy rákérdezek, hogy hogy telt a hét/hétvége, legtöbbször elmondja hogy tanult, vagy dolgozott, innen lehet menni a munka/tanulmányok felé. Ott van még a hobbi téma, zene, miket szeret satöbbi. Később elkezdhettek beszélgetni komolyabb dolgokról is, nekem pl fontos hogy van-e elképzelése a jövővel kapcsolatban, mik a tervei satöbbi. Ha netes beszélgetésről van szó, akkor egy héten belül el lehet hívni randira, az már elég idő. Lényeg, hogy vannak ezek a támpontok, ha nincs mit kérdezned, akkor ezek mindig jöhetnek. De inkább azt javaslom, hogy a beszélgetés folyamatos legyen, arra próbálj reagálni amit mond, azokra rákérdezni, a témaváltás is jó, ha van egy kis átmenet, nem pedig éles váltás (az is lehet, de csak ritkábban). Még egy jó tanács: ne úgy tekints a nőkre a beszélgetéskor, mint akiket szeretnél felszedni, inkább tekints rájuk, mint egy haverra. Ha sikerül elérned ezt, akkor sokkal lazábban és felszabadultabban fogsz tudni beszélgetni, nem szabad rágörcsölni :)
2016. jún. 12. 22:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja igen, azt még elfelejtettem, hogy én például úgy vagyok, ha nem igazán kérdez vissza, vagy csak tőmondatokban válaszol, akkor ott is hagyom a francba. Ez egy jó tanács, hogy ne menjenek az idegeidre és ne próbálkozz feleslegesen ;)
2016. jún. 12. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!