Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és miről beszélgessek lányokkal/nőkkel?
19 éves vagyok és még soha sem volt barátnőm. Sok oka volt ennek de úgy érzem ezeknek az okoknak a többségét már magam mögött tudhatom.
Viszont van egy dolog még ami igen csak lehetetlenné teszi nekem az ismerkedést és ez az hogy nem tudok beszélgetni a lányokkal.
Egyszerűen nem tudom mit beszéljek velük és hogy hogyan írjak rájuk vagy hogyan menjek oda hozzájuk.
Hogyan tudnám fejleszteni a beszélőkémet, esetleg mit mondjak, mit beszélgessek velük?
Előre is köszi a válaszokat :)
"Gyakorlat teszi a mestert." Járj el barátokkal szórakozóhelyekre, és szólíts meg lányokat. Ne ismerkedés céljából, szórakozóhelyen nem fogsz találni párkapcsolatnak valót (tisztelet a kivételnek, de semmiképp se ezzel a célzattal menj), hanem azért, hogy gyakorolj.
Ha rutinosabbá válsz az ellenkező nem köreiben, tapasztaltabb leszel, így több önbizalmad lesz. Könnyebben fog menni az ismerkedés majd "élesben".
És ha ezeken a szórakozóhelyeken esetleg elküldenek vagy nem nyitottak a beszélgetésre, akkor semmiképp ne vedd a lelkedre! Fogd úgy fel, mint egy kis tanfolyamot. Tök mindegy mi a végkimenetele, te már úgyis nyertél: tapasztalatot.
Hajrá! :)
Első: köszönöm a választ. Szórakozóhelyekre nem járok mert nagyon nagyon nem az én világom (nem akarok azért fizetni hogy sok ribizli meg menúőgyerek körül legyek). De gondolom más környezetben is működik amit mondtál, úgyhogy lehet megfogadom a tanácsod :)
Második: Épp ez a bajom. A szia megvan de utána nem jut eszembe semmi, csak egy pár dolog és az egy maximum fél órás beszélgetésre elég és ott nekem ki is merült a tudásom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!