Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek a lányokkal?
Figyelt kérdés
Milyen olyan témákról lehet egy kapcsolat elején (éppen h. csak megismerted) beszélgetni?2009. szept. 7. 15:20
1/17 anonim válasza:
na ez jó kérdés,kösz h feltetted mert engem is érdekelne a válasz :D,nekem is az az egyik bajom hogy nem tudok miről beszélni az egyik lánnyal akibe szerelmes lettem :D.szóval jöhetnek a kommentek ezerrel :D
2/17 anonim válasza:
Ez teljes mértékben függ a saját és "megismerendő" személyiségétől :) Volt, hogy a csillagközi anyag fizikáját tárgyaltuk (tárgyalta, mert csillagásznak tanult) ami számomra is érdekes volt, volt hogy csak egy könyvről beszéltünk, vagy zenékről, vagy bármi, amiről beszélni lehet :) Lehet beszélni pl. az életszemléletről, elvekről, tanulmányokról, attól függően, hogy mit és milyen sorrendben szeretnél megtudni a másikról. Egy jó partnerrel szinte mindenről lehet, és nem kell válogatni :D
4/17 IQnindzsa válasza:
Arról ,hogy 'Miről beszélgess a lányokkal?'... :)
5/17 A kérdező kommentje:
csak nem akarok olyan témát érinteni, ami esetleg enm érdekelné, v. esetlegesen mást gondol róla, nehogy akkor azt modja, h. keres inkább olyat akivel ugyanazt gondolja egy bizonyos dologról...
2009. szept. 7. 16:16
6/17 anonim válasza:
kérdezd meg tőle h. miket szeret...stb...
itt egy példa.
TE:Mi a kedvenc számod?
Ő: Alesana - Apology
TE: Azt nem is ismerem : O
Ő: Megmutassam?
TE: Igen
Ő:(lejátsza telóján,mp-jén stb...)
TE: Váá ez tök jó:D átküldöd msn-en?
Ő: Persze.
És már az msn címe is megvan :D
8/17 IQnindzsa válasza:
Igazából komolyan írtam ,hogy beszélgess vele arról ,hogy miről beszélgess a lányokkal. 1. Megtudod ,hogy milyen témák villanyozzák fel... 2. Már meg is van a kommunikációs kapocs köztetek. Utána már mindenféléről lehet beszélni. ;)
Hajrá!
9/17 anonim válasza:
sztem vedd kicsit komolyabban
pl kérdezd meg mi a véleménye az orális szexről ...
10/17 anonim válasza:
Ez lányoktól függ. Pld. vallásos katolikus lánnyal ne a Death Metállal. Illetve megrögzött természetvédővel ne a vadászat szépségeiről....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!