Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miről beszélgessek a lányokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszélgessek a lányokkal?

Figyelt kérdés
Milyen olyan témákról lehet egy kapcsolat elején (éppen h. csak megismerted) beszélgetni?
2009. szept. 7. 15:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%
Hány éves vagy?? Ez fontos. Kezdetnek a suli/egyetem mindig hálás téma szokott lenni, főleg, ha ugyanoda jártok. Attól ne félj, hogy eltér 1-1 dologról a véleményetek, nem vagyunk egyformák...
2009. szept. 11. 09:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

- iskola, osztálytársakkal kapcsolatos vicces történetek (nagyon otromba poénokat ne meséld el inkább, de jó a lányt megnevettetni)

ha már dolgozol, korlátozott arányban (ne hosszan, unalmasan) mesélhetsz a munkahelyedről

- kedvenc háziállatok

- zene, film (valamilyet általában mindenki szeret, és kimeríthetetlen téma - ezt ismered/láttad stb. stb.)

- ha szeret a lány olvasni, kérdezd a kedvenc könyveiről

- ha van valami hobbija, arról - hálás dolog érdeklődést mutatni

- közös ismerősök (kimeríthetetlen téma. töltőnek is jó, amíg nincs jobb téma)

2009. szept. 11. 10:27
 13/17 anonim ***** válasza:
a mostani barátommal a régi történeteinket meséltük. :) és tök jó volt, hogy ő is bekapcsolódott, mert kialakult egy közös téma, amiről tök sokat beszéltünk. pedig csak a gyerekkori emlékeimet hoztam fel neki. :)
2009. szept. 11. 10:53
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
en csaj vagyok . de eloszoris a pasi beszelgessen a sulirol , akkor erdekes dolgokat amik a suliban tortentek , utana lehet vicceket meselni , csaladjarol kerdezni , hogyan szeretne tovabb folytatni az eletet . ha egyedul van miert van egyedul . Ebbol sztem kiderul h mennyire ertelmes a srac , hogyha kedveled akkor johet at h milyen pasik jonnek be szamar akkor szepen a szexrol is lehet.
2009. szept. 11. 11:57
 15/17 anonim ***** válasza:
92%

Komolyan irigylem a problémád, majd te is rájössz ha egyszer hosszabb időt megér egy kapcsolatod és már a gondolatát is ismered, de sehogy sem jut eszedbe olyan téma amit nem veséztetek ki már legalább százszor.

Na de az elején?

Bármiről, mindenről. Akkor még épp az a lényeg hogy megismerjétek egymást. Arról hogy mik érdeklik, ha ez megvan akkor ezek közül azokról amik téged is érdekelnek.

Ha valamiről más a véleménye hát más, egyformák úgysem lesztek. Önmagában az hogy nem értetek egyet valamiben még nem gond, csak persze nem mindegy, hogyan tálalod a dolgot.

Így: Az se rossz, bár nem pont az én zeném.

Vagy így: Azt a trágyalét folyatod az ipodból? Tiszta szégyen.

Szóval csak finoman, de amúgy hajrá.

2009. szept. 11. 12:03
 16/17 anonim válasza:
23%

vagy van egy ilyen verzio hogy:

En: Szia...add meg kerlek az MSN cimedet

O: miert?

En: majd elmondom MSN en xD

2009. szept. 11. 12:26
 17/17 anonim válasza:

Hello!

Én is ugyan abban a problémában szenvedtem mint te, de légy maga biztos és legyen önbizalmad.

Tom lehet ez hülyeség de néha napján járj chat oldalakra nem baj ha nem tetszik a csaj lényeg hogy beszélgess vele és egy idő után jobb leszel majd a vlós életbe is át tudod vinni.

2010. júl. 20. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!