Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek a lányokkal?
- iskola, osztálytársakkal kapcsolatos vicces történetek (nagyon otromba poénokat ne meséld el inkább, de jó a lányt megnevettetni)
ha már dolgozol, korlátozott arányban (ne hosszan, unalmasan) mesélhetsz a munkahelyedről
- kedvenc háziállatok
- zene, film (valamilyet általában mindenki szeret, és kimeríthetetlen téma - ezt ismered/láttad stb. stb.)
- ha szeret a lány olvasni, kérdezd a kedvenc könyveiről
- ha van valami hobbija, arról - hálás dolog érdeklődést mutatni
- közös ismerősök (kimeríthetetlen téma. töltőnek is jó, amíg nincs jobb téma)
Komolyan irigylem a problémád, majd te is rájössz ha egyszer hosszabb időt megér egy kapcsolatod és már a gondolatát is ismered, de sehogy sem jut eszedbe olyan téma amit nem veséztetek ki már legalább százszor.
Na de az elején?
Bármiről, mindenről. Akkor még épp az a lényeg hogy megismerjétek egymást. Arról hogy mik érdeklik, ha ez megvan akkor ezek közül azokról amik téged is érdekelnek.
Ha valamiről más a véleménye hát más, egyformák úgysem lesztek. Önmagában az hogy nem értetek egyet valamiben még nem gond, csak persze nem mindegy, hogyan tálalod a dolgot.
Így: Az se rossz, bár nem pont az én zeném.
Vagy így: Azt a trágyalét folyatod az ipodból? Tiszta szégyen.
Szóval csak finoman, de amúgy hajrá.
vagy van egy ilyen verzio hogy:
En: Szia...add meg kerlek az MSN cimedet
O: miert?
En: majd elmondom MSN en xD
Hello!
Én is ugyan abban a problémában szenvedtem mint te, de légy maga biztos és legyen önbizalmad.
Tom lehet ez hülyeség de néha napján járj chat oldalakra nem baj ha nem tetszik a csaj lényeg hogy beszélgess vele és egy idő után jobb leszel majd a vlós életbe is át tudod vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!