Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és miről beszélgessek lányokkal?
Figyelt kérdés
18F
Nem tudok megszólalni, zavarban vagyok, mit lehet ez ellen tenni?
2012. febr. 14. 15:09
1/5 anonim válasza:
sajnos jó néhány fiúnál van ez igy, hogy nyuszik vagytok :) próbálj meg minél több infót szerezni a lányról, kedvenc filmjei, vagy ami őt érdekli, felkelti a figyelmét, akár egy hétvégi kiruccanásos téma. Bármi, ami a lényeg, hogy nyomd a dumát, ahogy csak birod, még ha zavarban is vagy :)
2/5 A kérdező kommentje:
És kínos csöndnél mitévő legyek
2012. febr. 14. 15:34
3/5 anonim válasza:
dicsérd meg a haját, a szemét, a bluzát, ami eszedbe jut :)
4/5 anonim válasza:
amúgy a lány milyen? úgy értem beszédes vagy ő is félénk? figyelj próbáld ki mond magadban én vagyok a fiú nem kell félnem hiszen én vagyok a férfi bármit is mondok az jó mert az én véleményem ötletem... győzd le a félelmed! hidd el nekem sikerült csak én lány vagyok azt gondoltam mi a francnak féljek ő csak egy fiú ha beégek előtte ez van lesz majd egy kellemes emlékem amin sokat nevetek majd később.... beszélgess állatokról, filmről, zenéről és éppen bármilyen sztoriról pl: mi volt vele hétvégén.. pletykákról ne annak nincs értelme és hülyeség is... te amúgy zenélsz vagy táncolsz vagy van valami hobbid arról is beszélgethettek aztán őt is megkérdezheted! a kínos csend szerintem gyönyörű is tud lenni ha azzal vagy akit kiszemeltél magadnak.. hiszen ha csak mellette állsz az is nagyon jó érzés nem?! :D és szerintem nem csak te fogsz beszélni...:D hanem a lány is szóhoz jut ne izgulj lesz ami lesz!!! Bátor vagy és ügyes srác!!! talpra esett talpig Férfi! remélem sikerül elérned ezt az állapotot! 16/L
5/5 anonim válasza:
Hát ne dicsérgesd agyba-főbe mert ha azt mondod hogy de szép vagy azt megköszöni és ugyanúgy csönd marad... bármi ami eszedbe jut, mesélj egy vicces sztorit vagy valamit hogy pl. 'jé hallottad ezt...' és tudtok arról dumálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!