Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Neten beszélgetve minden oké,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten beszélgetve minden oké, de aztán ha meglátják a képeimet, elakad a beszélgetés. Teendők?

Figyelt kérdés

Tinderen beszélgetek a csajokkal, elvileg ott is látják a képeimet, tökre jókat beszélgetünk, páran már sziveket írnak, meg ők keresnek. Megbeszéljük, hogy menjünk át facebookra, ott jobb beszélni. Ott pedig, gondolom mert látják a profilomat, a képeimet, lekoptatnak, felszívódnak.

Rosszul esik. Pedig tinderen is vannak képek, bár igaz, nem olyanok, mint facebookon.

Pedig szeretek a való életben is csajokkal beszélni, emiatt cseten is jól elvagyok velük, de aztán senki se gondolja komolyabban a dolgot.

Most jöhet a kérdés, h milyen kép van a facen? Semmi extra, csak én vagyok rajta ugyanúgy, egy átlagos srác. Csak többet látnak ott, mint tinderen az a pár kép. Facen több van, más helyzetekben stb.

Valószinűleg a külsőm nem jön be nekik, az után, hogy többet látnak belőlem.

Azért is rosszul esik, mert volt akivel direkt facebook nélkül beszéltem le randit, és a randinak nem lett végül folytatása.

Nem vagyok szépfiú, nem vagyok ez a sportos, csajok szemeiben tényleg "óóó micsoda férfi" tipusú srác, de azért ez mégis nem esik jól.

Tanácsok? Vagy bármi hozzászólás, véleményetek van?:)

2016. jún. 10. 22:56
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez a gáz,hogy csak külső alapján válogatnak.Élőben próbálj ismerkedni! Amúgy szerintem neten is akad rendes lány,ha beszélgetésben szimpi vagy,nem fog lekoptatni,ha nem vagy tényleg igénytelen.Tinder ez nem tudom mi,valami társkereső oldal?
2016. jún. 11. 00:52
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez fura. Viszont ne menjen el a kedved, csak tudd min kell változtatni. Tinderen hany fotód van kinn? Szerintem Facebookon ne legyen tobb 10 fotonal, Az a 10 viszont legyen nagyon jo. Meg a Tinder csak arra jo hogy kikuszoboli azt a hátrányt, hogy nem ismeritek egymást személyesen. Szoval ket nap alatt nem beszélsz le randit akkor nagyjából lőttek az egésznek. Az online platformon meg egy átlagos nőből is egy beképzelt válogatós pi.sat csinál. Ha teged is naponta keresne 10 új no te is a legjobbat valasztanad nem?
2016. jún. 11. 09:16
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Nálam elég ritka hogy komyabb ismerettség nélkül felveszek csajt a facebook ismerőseim közé.

Egyébként a legjobbherkentyűburgert a rozsdás rákollóban csinálják.

2016. jún. 11. 09:25
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a képeiddel lehet gond.

Régebben volt pár esetben velem is, hogy áttértünk (vagy a szándék megvolt, hogy átmenjünk) Facebookra, aztán amit ott mutatott magából, az már taszító volt (pl. állandóan csajokkal pózolt), a társkeresőn szépített azért rendesen. A Facebookot megtartom azoknak, akiket valóban alaposan ismerek, és most már ehhez nem elég pár levélváltás egy teljesen másik oldalon. Volt már olyan, akinek ez nem felelt meg és lelépett.

2016. jún. 11. 10:17
 15/35 anonim ***** válasza:
De lehet taszító más is. Pl. ha valaki szélsőségesebb nézeteket vall és folyton posztolgatja is ezeket, vagy ha tele van valakinek a hírfolyama menhelyi megosztásokkal, és nincs semmi más. Értem én, hogy szegény gazdikeresők, de van, ami már túl sok.
2016. jún. 11. 10:19
 16/35 A kérdező kommentje:

10#

Sok infót nem kaphatnak meg rólam, mert azért nem az életemet beszéljük meg a neten :D

11#

Én is azt hiszem, hogy rendes lányok, mert elkezdünk beszélni, érintünk témákat, tök jól eldumálunk, én felhozom, hogy találkozhatnánk egyszer, belemegy, aztán puff. Ha élőben ismerkednék, ugyanaz lenne a kinézetem, mintha előtte interneten ismerkednék meg a csajjal.

12#

Mondjuk rólam a legjobb képeket csinálni:D hát nem is tudom. De egyébként haverjaimmal való képek, rólam profilképek ilyenek vannak fenn, nem iszonyat sok, elegendő.

13#

Nálam is ritka, legtöbbel úgy beszélgetek, hogy nem ismerősként, csak üzenet. De van akit, valami miatt felveszek ismerősnek, mert bejelöl. De van akinek megmondom, hogy idegeneket nem jelölök vissza.

14#

Csajokkal pózolos képeket nem fog látni ;) Ilyenekre is figyelek:)

Nem vagyok részegen rajta, nem pózolok lányokkal ( van ilyen, de azt nem láthatja, hogy az elején ne legyen gond, meg azért jópár csaj nem a bnőm, aki pózolok, csak ismerős), nincs indiánneves képek, motivációs képek stb.

Csak rólam van pár kép és ennyi :)

2016. jún. 11. 11:10
 17/35 A kérdező kommentje:

Ritkán posztolok, nem kutyásat meg semmi.

Képeim vannak fenn, azok is átlagosak, én vagyok rajtuk ennyi.

Posztjaimba nem lehet belekötni, mert nagyon ritkán posztolok. Nézeteim sincsenek, nincs fő idézetem, ki van irva, a suli, a lakhely stb.

Semmi extrém fb. Én arra gondolok, hogy tinderen pár képből szimpi vagyok, aztán fb-n a több képből ( pl. egész alakos kép, más szemszögű, profilú képek ) már nem jövök be nekik, ahogy a randin is elég fontos a lányoknak a külső.

Csak azért fura, hogy belelehet szeretni valakibe, pusztán abba, hogyan ír, meg milyen kedves, milyen bókjai vannak, aztán a külső elronthat bármit.

2016. jún. 11. 11:14
 18/35 anonim ***** válasza:
Ha ez a tipp, akkor próbáld ki, hogy tegyél ki a tinderre is egész alakos képet is.
2016. jún. 11. 11:17
 19/35 A kérdező kommentje:
De akkor mivel lesz jobb? Hogy hamarabb kiszűröm az, aki nem tetszik?
2016. jún. 11. 11:43
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

1. csak olyan képeket rakj fel, ahol a lehető legjobban nézel ki.

2. Azt viszont mindkét helyre.

3. Élőben is igyekezz a lehető legjobban kinézni.

4. Gondoltál már arra, hogy esetleg nem is a képeiddel van probléma, hanem egész mással? (Ismerősök, baráti kör, egzisztenciális jellemzők, satöbbi... mert hát a face-en az is látszik!)

És végül egy jó tanács: teljesen elegendő, ha egyetlen egy szabad lánynak vagy te az igazi.

2016. jún. 11. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!