Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz srácok! Ti is szoktatok így érezni? Normális dolog ez?
20+ éves koromig voltam szűz, és addig én is így reagáltam kb. akármilyen pasi közelében. Szerintem ez a félelem. :D gondolom, túlmisztifikáltam a férfiakat, aztán rájöttem, hogy sem a szüzességem elvesztése, sem a pasikkal való kommunikáció nem nagy cucc. Az önbizalmam is megnőtt, szerintem ez nálad is probléma - nem érzed magaddal egyenrangúnak a nőket. :/
N
Velem az a probléma, hogy beszélgetés után nem tudom neten tartani a kapcsolatot. Egyszerűen képtelen vagyok a laptop felett görnyedni és azon filózni, hogy mit írjak neki.
Már lassan 22 éves vagyok és még mindig keresem akitől elveszthetem a szűzességem.
Amit az első írt, ott a pont. Kicsit túlarázod. Én is 22 éves koromig szűz voltam de igazából nem nagy cucc nem a szex körül forog a világ. Akkor egy pár hónapig úgy volt aztán ennyi. Hozzá tartozik a normális párkapcsolathoz de nem kell agyon izgulni, ha valami nem biztos, azt meg kell beszélni a másikkal :)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!