Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? 15 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 15 éves lány vagyok. Igazából semmi olyan dolog nincs az életemben amitől ki lehetnék borulva, de mégis. Az van, hogy szörnyen magányosnak érzem magam. Annyira szeretném, érezni hogy szeretnek. Nagyon fáj már ez az üresség.

Figyelt kérdés
mit tegyek? egyáltalán normális, hogy így érzek ennyi idősen? segítene ha lenne pasim?

2013. dec. 22. 23:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szeretlek!
2013. dec. 22. 23:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Vannak barátnőid? Miért nem beszélsz velük erről?
 3/8 anonim ***** válasza:
Énis 15/L vaok és ugyanez van velem is.:/
 4/8 anonim ***** válasza:
nos én 23 évesen ugyan ilyen időszakomat élem. legutóbb megkaptam, h én egy kétségbeesett nő vagyok és amíg nem fogadom el magam, addig ez így is marad. amiben csak az a gond, h én már elfogadtam magam, csak mások nem fogadják el azt, ami vagyok....remélem mihamarabb találsz valakit :) ne járj úgy mint én.
2013. dec. 22. 23:42
 5/8 anonim ***** válasza:

15 éves lány, aki arról nyávog, hogy pasit akar, mert "magányos és üres". Ezzel le is van zárva a téma. Egy 15 éves lány ne azon pattogjon már, hogy nincs pasija, hanem menjen vissza 1D-t, meg JB-t hallgatni a barátnőcskéivel! -.-"

Körülbelül 100 ilyen kérdés van legalább. Nem lehetett volna simán oda egy válaszba bebiggyeszteni ezt a dolgot, hogy ne foglald feleslegesen a helyet a szerveren?

16/F

UI:

#4: 23 éves vagy, a legszebb kor ;) (21-28) Nem hiszem, hogy a "fogadd el magad" süketelések kellenének neked! Hidd el, jönni fog egy rendes pasi. A te korodban (lesz) a legkönnyebb egy helyes udvarlót (ha nem teszed magasra a lécet) kifogni! ;)

2013. dec. 23. 09:03
 6/8 anonim ***** válasza:
negyedik vagyok, bár nem az én kérdésem, de azért köszi, nagyon jól esett amit mondtál. És Lizziii még mindig azt mondom, h fel a fejjel, biztos találsz magadnak valakit csak légy nyitott a világra. és nem hinném, hogy 15 évesen le kell becsülni az ember érzéseit, igenis vágyik már ilyenkor az ember szerelemre és ez teljesen normális :)
2013. dec. 23. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát ötös, te aztán egy igazán nagy barom vagy!!!

Nem tudom neked ez hogy esett volna, szemét...

2013. dec. 23. 22:29
 8/8 anonim ***** válasza:

xĐ Pszichológus vagyok. Teljes biológiai/pszichológiai egyezőséggel mondtam, amit mondtam.

Egyébként ne pattogj, szerintem nem vagy gumilabda! Liziii-vel "jóban" lettünk, ha szabad így fogalmaznom :)

2013. dec. 23. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!