Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiatlan dolog vagy furcsa dolog, hogy férfiként rengeteg nő van a barátzónámba?
Férfi barátaid is vannak? Milyen területen dolgozol? Barátnődet soha nem zavarta a 'sok nő körülötted'? (Bocs a faggatózásért.)
Ha a környezeted miatt alakult így, érthető. Sőt, az is sokszor előfordul, hogy egy művészlélek, nem verekedős, kocsikhoz/sporthoz nem nagyon értő hímneműt jobban befogadnak a nők. Attól még, hogy valaki nem keménykedik, nem feltétlen meleg. Bár tudnék ellenpéldát is mondani.
Viszont az számomra mindig fura, ha egy férfinak csak nőnemű barátai vannak, mert az olyan, mintha a saját neméhez egyáltalán nem tudna beilleszkedni. Én alapvetően nőként a nők barátságát keresem, de az ellenkező nemből is vannak barátaim.
Nem tudom, mennyire tértem el a tárgytól vagy hasznos volt-e egyáltalán a válaszom, csak a múltban eléggé érintett voltam a témában egy fiú miatt, ezért is foglalkoztat ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!