Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi zavarta? Ilyen kis dolog? Nem furcsa? Nektek volt már ilyen?
"Tegnap elég furcsa dolgot írt nekem facebookon.Azt,hogyő nem szeret velem csókolózni,mert van egy kis bajszom."
Ezt Facebook-on írtaa??.....
Az ilyent suttogva 4szemközt illik csak...
Hát miért nem szemöldökcsipesszel szedted ki azt a pár szálat? Borostás leszel délutánra, hiába borotválod le mindennap...
Szerintem jó 5let, hogy elmondta, de hogy valaki emiatt ne szeressen csókolózni?!...
1. a leborotválás nagyon rossz ötlet volt, de már mindegy. max gyanta, azzal kevesebb gondod lesz később.
2. eléggé bunkó stílusban adta elő, a 4 hónap után tisztelhetne annyira, hogy a szemedbe mondja élőben és kissé burkoltan, nem?
nekem egyszer azt tette szóvá a pasim, hogy nem friss mindig a leheletem, mikor randiztunk és úgy nem szeret megcsókolni. mondtam neki, hogy örülök, hogy te mindig otthonról jössz, de én a melóban nem fogok leállni fogat mosni, vagy annó még a suliba, hogy tökéletesen friss leheletem legyen. ő is bunkó volt. nem ezért lett vége, de azért ezt is hozzáadtam a többihez, ő annó msnen közölte velem, mert annyi gerinc nem volt benne, hogy élőben....
nekem is van bajszom, meg az államon pár szál szőr, ami nagyon zavar. szedem is rendszeresen, hogy a barátomnak még csak szembesülnie se kelljen ezzel.
elég nagy nyűg... amint megtehetem anyagilag, elmegyek majd végleges szőrtelenítésre. neked is ezt tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!