Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha hiába szép, csinos, barátnőm van, és szeretem is, meg hát nagyon jól kijövünk egymással, mondhatni TÖKÉLETES a dolog. Bővebben odalent?
17 éves vagyok (Fiú) kb. 14 hónapja szakítottam a volt barátnőmmel... és a (tökéletes) barátnőmmel már fél éve járok.....
De mégis mikor megnézem a voltbarátnőm képeit, és olyankor megszűnik a világ, és csak bámulok és vissza emlékszek, és valami hihetetlen és leírhatatlan érzés tör el. Valahol a fájdalom és a boldogság közt. Található ez a dolog.De a lényeg a kérdésemben. Hogy miért van ez. Mit tehetek ellene. Még néha napján álmodok is vele. Egyre ritkábban de még gondolók rá. Nem arról van szó mert szeretem a barátnőmet. Csak nem tudom lehet hogy még nem zártam volna le magamba?Mert egyértelmű hogy még mindig szeretem HELP PLS.
A válasz ott van a kérdésedben.
Még nem mzártad le az előző kapcsolatodat.
Egy jó tanács.. Foglalkozz a jelenlegi barátnőddel, és ne nézegesd az exed képeit
"Egy jó tanács.. Foglalkozz a jelenlegi barátnőddel, és ne nézegesd az exed képeit"
Különben a jó nő hamar ott fog hagyni. Utána meg csak Marok Marcsit nézegethetted. Szakítottatok. Kész vége. Biztos voltak gondok, ami miatt vége lett. Amennyiben újra kibékülnétek a gondok újra előkerülnének. Nem változna semmi. Soha ne kezdj újra egy lezárt kapcsolatot. Nincs értelme!
29F
Ha valakivel valamit lezártam, utána max az utcán egy szia ha meglátom. És mindent ami rá emlékeztet, vagy vele kapcsolatos kukázom.
29/F
Törölj mindent, ha már megállni nem bírod.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!