Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon furcsa már-már regénybe illő dolog fordul elő? Mit lehet tenni?
Nos van a legjobb haverom és én. Mind kettőnknek van barátnőnk. Egyszer elmentünk egy szórakozó helyre így közösen. Amikor vége lett a bulinak mindenki haza ment, tehát egyikünknél sem aludt aznap éjjel a saját barátnőnk.
A helyzet a következő: az ő barátnője arra felé lakik amerre én is, az enyém amerre ő. Így hazakísértük egymás barátnőjét.
Nos nem szaporítanám a szót, a következő történt, ő megdöngette az én barátnőmet, én pedig az övét. Egymásról nem tudván. Egy héttel később milyen meglepő, ez kiderült.
Ezután mondta a haverom , hogy átfog jönni hozzám. Mondom fasza kis verekedés lesz ebből. De nem! Röhögtünk egy jót az eseten és semmit sem rontott a barátságunkon.
Viszont a barátnőink. Na azokkal nem tudjuk mit kezdjünk.
Tanácsok? Ti mit tennétek ez esetben?
Hjaj! Heveny röhögőroham kapott el, és egy teljes percig tartott - köszönöm ezt! :D
Gratulálok ehhez a remek barátsághoz, de szívetek választottjaihoz már kevésbé. Nem tartom túlzottan etikus dolognak a hűtlenséget, semmilyen esetben sem! Javaslom, váljatok meg tőlük! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!