Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon furcsa már-már regénybe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon furcsa már-már regénybe illő dolog fordul elő? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Nos van a legjobb haverom és én. Mind kettőnknek van barátnőnk. Egyszer elmentünk egy szórakozó helyre így közösen. Amikor vége lett a bulinak mindenki haza ment, tehát egyikünknél sem aludt aznap éjjel a saját barátnőnk.

A helyzet a következő: az ő barátnője arra felé lakik amerre én is, az enyém amerre ő. Így hazakísértük egymás barátnőjét.

Nos nem szaporítanám a szót, a következő történt, ő megdöngette az én barátnőmet, én pedig az övét. Egymásról nem tudván. Egy héttel később milyen meglepő, ez kiderült.

Ezután mondta a haverom , hogy átfog jönni hozzám. Mondom fasza kis verekedés lesz ebből. De nem! Röhögtünk egy jót az eseten és semmit sem rontott a barátságunkon.

Viszont a barátnőink. Na azokkal nem tudjuk mit kezdjünk.

Tanácsok? Ti mit tennétek ez esetben?

2013. aug. 28. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Az szép... :D én tuti szakítanék.. rib/\nc mind2
2013. aug. 28. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is ott hagynám őket
2013. aug. 28. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Orgiát látok a jövőtökben. :DD
2013. aug. 28. 20:41
 4/8 anonim válasza:

Hjaj! Heveny röhögőroham kapott el, és egy teljes percig tartott - köszönöm ezt! :D

Gratulálok ehhez a remek barátsághoz, de szívetek választottjaihoz már kevésbé. Nem tartom túlzottan etikus dolognak a hűtlenséget, semmilyen esetben sem! Javaslom, váljatok meg tőlük! :)

2013. aug. 28. 20:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Bár a csajok reakciója alapján (eddig jóban voltak) hamarabb vágják el egymás torkát mielőtt szakíthatnánk velük. Nekünk meg ez a barátság lassan 15 éve tart, úgyhogy ezen a ponton nem fulladhatott be.
2013. aug. 28. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
szép kis bagázs :D nyomjátok 4esben :D
2013. aug. 28. 20:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Én egy gruppent felajánlanék , közbe kezet is fogattok a haverral ,hogy milyen jó barátság van köztetek. A csajokat meg dobjátok utánna
2013. aug. 28. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Megérdemlitek egymást. Mind a négyen azonos erkölcsi szinten álltok.
2013. aug. 29. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!