Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetekaz jo dolog, hogy a parommal nem vagyunk egymas esetei?
Mindketten totalisan mas karakterekre bukunk, ezt el is mondtuk egymasnak. Megis imadunk egymassal lenni, a szex is fenomenalis.
Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy jo-e ez igy? Hogy amikor ket ember egymasra nez, nem az ugrik be neki elsore hogy uhh de jo csaj/pasi?! Hallottam mar olyan velemenyt hogy ez meg talan jobb is, mintha pusztan a vonzalom tartana ossze bennunket.
Velemenyek??
És akkor mi van? A jelenlegi párom nekem sem esik bele az "ideál" kategóriába. Az előző barátom sötét hajú és szemű volt, az az esetem, odavoltam érte, de amint az első néhány hónap eltelt, és felszállt a rózsaszín köd, rájöttem, hogy belül felületes és butácska, nincs benne semmi, ami megfogna. A mostani párom világosbarna hajú, kék szemű. sosem szerettem a kék szemeket. az övé mégis tetszik, és eddig vele vagyok a legboldogabb.
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!