Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten beszélgetve minden oké, de aztán ha meglátják a képeimet, elakad a beszélgetés. Teendők?
Tinderen beszélgetek a csajokkal, elvileg ott is látják a képeimet, tökre jókat beszélgetünk, páran már sziveket írnak, meg ők keresnek. Megbeszéljük, hogy menjünk át facebookra, ott jobb beszélni. Ott pedig, gondolom mert látják a profilomat, a képeimet, lekoptatnak, felszívódnak.
Rosszul esik. Pedig tinderen is vannak képek, bár igaz, nem olyanok, mint facebookon.
Pedig szeretek a való életben is csajokkal beszélni, emiatt cseten is jól elvagyok velük, de aztán senki se gondolja komolyabban a dolgot.
Most jöhet a kérdés, h milyen kép van a facen? Semmi extra, csak én vagyok rajta ugyanúgy, egy átlagos srác. Csak többet látnak ott, mint tinderen az a pár kép. Facen több van, más helyzetekben stb.
Valószinűleg a külsőm nem jön be nekik, az után, hogy többet látnak belőlem.
Azért is rosszul esik, mert volt akivel direkt facebook nélkül beszéltem le randit, és a randinak nem lett végül folytatása.
Nem vagyok szépfiú, nem vagyok ez a sportos, csajok szemeiben tényleg "óóó micsoda férfi" tipusú srác, de azért ez mégis nem esik jól.
Tanácsok? Vagy bármi hozzászólás, véleményetek van?:)
Csinálj kamuprofilt, ha csak beszélgetni akarsz ;)
26/F
Csak nem beszélgetni akarok ;)
Szerinted randira miért hívok lányokat?
Sztem itt lehet, hogy más a bibi.
Lehet akármilyen helyes szerintem a tag, de ha átmegyek a profiljára és meglátom hogy Az Élet Iskolájába járt, vagy a Rozsdás Rákollóban dolgozik, én tuti hogy felszívódom :D
Inkább hagyná üresen.
Szóval lehet valami ilyen apró hulyeseg ami irritalhatja a noket, akikkel beszelsz.
22/N
25 éves vagyok, nem tudok már nagyon várni.
Dehogy van ilyen kiírva, semmi ilyen nincs kiírva, csak simán a sulik. Posztolgatni se szoktam, nem osztok meg idézeteket, sem viccesnek hitt képeket stb.
Egyértelmű az okok: Valljuk be, ha valakit felveszünk ismerősnek, főleg aki tetszik nekünk, elsőként a fényképeit szoktuk megnézni.
Tul sok informaciot kapnak meg rolad. Azok alapjan pedig ugy erzik hogy amit tudsz nekik mutatni az nem elegseges ahhoz hogy fenn tarsa az erdeklodest feled.
Az a teendo hogy nem neten ismerkedsz. Az FB -nek meg olaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!