Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Feltuningolt külsővel jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltuningolt külsővel jobban kellenék a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Külsőre csúnya vagyok. Azt vettem észre hogy még aki nem olyan szép, de fel van tuningolva a külseje pl. műszempillája van, műkörme van, szolis bőre, hogy még az ilyenek is kapatosabbak a férfiaknál.
2016. jún. 10. 19:20
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

30-as

Watt? :D

Nők + STEM

2016. jún. 14. 16:51
 32/33 anonim ***** válasza:

Ha valaki alapból csúnya, vagy fogalmazzunk inkább úgy hogy teljesen átlagos az arca, az nem lesz szebb egy kis szolitól vagy műszempillától. Persze vannak teljesen mű csajok is, de szerintem az más kategória. Ha olyan szeretnél lenni akkor tuningold fel magad, de nőként számomra az a külső inkább visszataszító.

Egy érdeklődő, életvidám kisugárzás szerintem sokkal jobban feldobja egy csaj külsejét. Egyébként én is lány vagyok.

Inkább figyelj oda az alakodra, ha túl fehér vagy akkor néha eljárhatsz szoliba, de szerintem a fehér bőr abszolút elfogadható. Ha alkalomra mész akkor csinálhatsz csinibb hajat magadnak, kisminkelheted magad egy kicsit erősebben, vehetsz fel magassarkút. Figyelj oda hogy húzd ki magad és a lábadat is próbáld egyenesen tartani, mert egy egyenes hátú jó kiállású lány sokkal vonzóbb, mert önbizalmat kölcsönöz. Sajnos erre nekem is oda kell figyelnem.

Próbálj sokat mosolyogni, és nyitottan hozzáállni az emberekhez, érdeklődni, beszélgetni... Szerintem ha ezekre odafigyelsz akkor nem lesz baj.

Én is átlagos kinézettel rendelkezem, annyi hogy lányként magasnak számítom, de sosem volt műszempillám, nincs festve a hajam, hétköznapokon alig hordok sminket, csak a bőrhibákat tüntetem el, alkalomkor buliba jobban sminkelek. nem festem se a szemöldököm se a hajam, minden természetes. Egyszerűbb ruhákat hordok, próbálom magam kihúzni a nem túl egyenes gerincem ellenére is. És sosem éreztem magam hátrányban a plázacicákkal szemben, sőt, sokkal jobban érzem magam hogy külsőre is önmagam lehetek és nem kell egy nap órákat a tükör előtt készülődnöm, és azzal kínlódnom hogy egyforma szemöldököt rajzoljak magamnak.

Szerintem inkább az önbizalmat kéne tuningolnod. De ez csak az én véleményem.

2016. jún. 19. 14:31
 33/33 anonim ***** válasza:
#32 vagyok. Még annyit hogy olcsón is lehet sminktermékeket venni. És nem kell belőlük sok, csak mindenből egy (spirál, szemceruza stb)
2016. jún. 19. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!