Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Feltuningolt külsővel jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltuningolt külsővel jobban kellenék a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Külsőre csúnya vagyok. Azt vettem észre hogy még aki nem olyan szép, de fel van tuningolva a külseje pl. műszempillája van, műkörme van, szolis bőre, hogy még az ilyenek is kapatosabbak a férfiaknál.
2016. jún. 10. 19:20
1 2 3 4
 1/33 opened paradise ***** válasza:
Mitől vagy csúnya?
2016. jún. 10. 19:22
 2/33 anonim ***** válasza:
94%

Tehát beállsz a tucatnők közé?

Sosem értettem az ilyet...

Miért nem alakítod ki magadnak a saját stílusodat?

2016. jún. 10. 19:22
 3/33 anonim ***** válasza:
Engem mr 3 pasi állított válaszút elé,hogy vagy szolizom és műkörmöt hordok,vagy mehetek amerre látok. Inkbb mentem amerre láttam. A mostani "udvarlóm" azon agyal,milyen módszerrel lehetnék barna,ami nem káros. Komolyan nem értem... Ilyenkor elmegy a kedvem az egész élettől,hogy fehér bőrrel nem vagyok teljes értékű nő..
2016. jún. 10. 19:27
 4/33 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elég magas, még a 170 cm-t se érem el, de ezen tudom hogy nem lehet változtatni. Fehér bőrű vagyok, amin nem lehet szintén változtatni. Nincsen se műkörmöm, se műszempillám, se tetovált szemöldököm pedig ezek valamivel biztos feldobnák a külsőmet. Nincs pénzem drága sminktermékekre, amiket a sztárok vagy a gazdagabbak is használnak. Van egy kis gerincferdülésem és lúdtalpam is. A fogaim nem fehérek, ha nem sárgák, hiába mosom rendszeresen, de nincsenek millióim hogy teljesen rendbe tegyem.
2016. jún. 10. 19:29
 5/33 anonim ***** válasza:
Csináld, de ne lepődj meg ha a férfi reggel mikor meglát vakolat és tuning nélkül nem adja tudtodra hogy már nem együtt lesz az ebéd.
2016. jún. 10. 19:30
 6/33 anonim ***** válasza:
Küldj képet, lefogadom, hogy oké vagy.
2016. jún. 10. 19:30
 7/33 anonim ***** válasza:
Mitől gondolod magad csúnyának? Amiket írtál (műköröm, műszempilla, szoli) szerintem egyáltalán nem teszik az embert szebbé.
2016. jún. 10. 19:31
 8/33 A kérdező kommentje:
De ha a fehér bőr szép, akkor még is miért hívnak mindenütt hófehérkének illetve miért hisznek betegnek?
2016. jún. 10. 19:33
 9/33 anonim ***** válasza:
90%

"Nem vagyok elég magas, még a 170 cm-t se érem el, de ezen tudom hogy nem lehet változtatni"

LOL :) 185 vagyok, 165-nél magasabb barátnőm sosem volt (nem is akartam), a pici lányokra a pasik 99%-a bukik..

A kérdésedre a válasz, hogy NEM. A férfiak többsége az ilyen "tuning műanyag" csajokat megbámulni és megdugni akarja, ezt leszámítva nem túl vonzóak, sőt többségünket inkább taszítják

2016. jún. 10. 19:33
 10/33 Noblesse Oblige ***** válasza:

Nekem sincs se műkörmöm, se tetovált szemöldököm, se műszempillám, se sztrároknak járó sminkcuccaim, nem szolizok, de nem is tehetem a bőröm típusa miatt, tehát én is hófehérke vagyok, sőt nyáron a napot is kerülöm... és ennek ellenére van párom. Sőt pár férfi már le is szólított, igaz ez nem gyakran esik meg.

Tehát szerintem te nagyon nagyon rossz helyen keresed a megoldást.

A szép smink, az alkatosnak megfelelő ruha és frizura csodákat tesz. De túlzásokba sem kell esni, mert a legtöbb férfi inkább herótot kap ettől!

2016. jún. 10. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!