Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltuningolt külsővel jobban kellenék a férfiaknak?
Tehát beállsz a tucatnők közé?
Sosem értettem az ilyet...
Miért nem alakítod ki magadnak a saját stílusodat?
"Nem vagyok elég magas, még a 170 cm-t se érem el, de ezen tudom hogy nem lehet változtatni"
LOL :) 185 vagyok, 165-nél magasabb barátnőm sosem volt (nem is akartam), a pici lányokra a pasik 99%-a bukik..
A kérdésedre a válasz, hogy NEM. A férfiak többsége az ilyen "tuning műanyag" csajokat megbámulni és megdugni akarja, ezt leszámítva nem túl vonzóak, sőt többségünket inkább taszítják
Nekem sincs se műkörmöm, se tetovált szemöldököm, se műszempillám, se sztrároknak járó sminkcuccaim, nem szolizok, de nem is tehetem a bőröm típusa miatt, tehát én is hófehérke vagyok, sőt nyáron a napot is kerülöm... és ennek ellenére van párom. Sőt pár férfi már le is szólított, igaz ez nem gyakran esik meg.
Tehát szerintem te nagyon nagyon rossz helyen keresed a megoldást.
A szép smink, az alkatosnak megfelelő ruha és frizura csodákat tesz. De túlzásokba sem kell esni, mert a legtöbb férfi inkább herótot kap ettől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!