Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ilyen férfiaknak barátnője?
Csomó férfit ismerek, aki 30 vagy feletti és szüleivel él, sőt tudom róluk, hogy baromi önállótlanok, semmire nem képesek anyukájuk nélkül. Igazi anyuka pici fia effektus van itt jelent.
Mégis tök csinos kedves barátnőjük van és kitart mellettük a lány. Hogy lehet ez?........
Miért ítélkezel?
Ki vagy te, hogy belelátsz mások életébe?
Csak a felszínt kapirgálod és következtetéseket vonsz le, amiket magad kreáltál.
Tudok viszont erre egy jó tippet:
-Foglalkozz a saját életeddel, ne irigykedj, nézz tükörbe és utána ítélj el másokat! :)
Puszipá
Azért amelyik nő ez alapján ítél az menjen a...
Egy albérlet rezsivel egy ember számára elég drága dolog... Számoljunk átlag emberekkel havi 100-ból él, akkor minden pénzét elvinné, még ruhára se telne...
150-ből már úgy ahogy elvegetál, de ha annyit keres az illető legalább tud félretenni...
Szerintem amíg nincs párod hülyeség egyedül albérletbe menni, ha egyébként a szülők normálisak. Mert így egy csomó pénzt félretehetsz :)
Az, hogy utána mikor lett párja miért nem dobbant otthonról már más tészta, biztos ez is szóba kerül egy párkapcsolat során... Okkal lehet és nem csak azért mert olyan jó anyu mellett...
Valószínüleg mert abban reménykedik a csaj, hogy mivel úgyis otthon lakik van félretéve. Plusz mivel anyuci pici fia ezért nem lesz nehéz megfelelõ papuccsá alakítani.
Vagy egyszerûen megszerette a személyiségét. Én személy szerint nem tudnék egy anyuci kicsi fiával sem együtt lenni... Nem férfias ha mindent anyuka intéz ezt azt jelenti, hogy a jövõben mindent nekem kell majd elintézni,márpedig se nem titkárnõ vagy takarítónõ nem akarol lenni egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!