Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyjából megfelelek annak, ami állítólag tetszik a férfiaknak, miért nem érdeklődik irántam senki?
Alacsony vagyok, vékony, kicsit sportos, mellé ápolt vagyok, igényesen, nőiesen öltözködöm. Nem kamutanfolyamra, vagy büfészakra járok, így eltartani sem kell majd később, illetve úgy gondolom, hogy elég sok dologról el lehet velem értelmesen beszélgetni, sőt, állítólag még humorom is van. Pluszban még tudok főzni is, a házimunkától sem riadok vissza.
Mindent összevetve, akkor mégis miért nem kellek senkinek? Egyáltalán, még randira sem hívnak soha, évek óta egyedül vagyok. Vagy akkor mi kell a férfiaknak?
De nem is szeretnél... Itt van a kutya elásva. :P
Amúgy látszólag tökéletesnek tűnsz. Nem vagy idegesítő?
1. Biztos vagy benne, hogy nem próbálkozik senki nálad?
a) Esetleg nem veszed észre ha valaki közeledni próbál és nem adod semmi jelét az érdeklődésnek? Csak úgy, minden előzmény nélkül nem fog randira hívni senki.
b) Próbálkoznak nálad, csak nem olyan srácok akiket te szeretnél. Így őket észre sem veszed.
2. Nem lehet, hogy túlságosan elérhetetlen vagy? Úgy gondolják a fiúk, hogy úgysincs esélyük nálad, így inkább meg se kockáztatják a próbálkozást. Vagy azt hiszik úgy is van barátod/udvarlód, esetleg tartanak a túl sok vetélytárstól. Felmerülhet bennük, hogy folyamatosan próbálkoznak nálad mások is, nem bírnák a versenyt.
Próbálj kicsit elérhetőbb lenni, légy közvetlenebb az emberekkel, ne fektess akkora hangsúlyt a külsődre, mert riasztó is lehet ez manapság. Jár el minél több helyre!
Nekem ez kéne, randizunk ? ;)
Lehet túl jól nézel ki, suliban gondoltad, hogy nem hívnak el?
Kicsit hasonló témában egy srác azt mondta nekem, hogy valószínűleg azért nem próbálkozik nálam élőben senki, mert nem vagyok szélsőséges, feltűnő. És akiknek az ilyen lányok tetszenek, azoknak nem szokása leszólítani őket:D
Talán van benne valami.
De amúgy szerintem meg kell ragadni az alkalmat az ismerkedésre, nem kell valamit kategorikusan elutasítani. Sokan mondják, hogy nem hívei a netes társkeresésnek, pedig bizony akár itt gyakorin is lehet értelmes férfit találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!