Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok úgy nézni egy férfira, hogy tetszik? Állítólag ezért nincs kapcsolatom.
Legjobb barátnőm próbált segíteni pár keresésben. Évek során több haverjának bejöttem. Viszont idővel lemondtak rólam,mert én csak barátként tekintek rájuk. Nem férfiként. Ha haverom,barátom az illető,de tetszik akkor is férfiként kell rá tekinteni,de eddig mindenkinek leesett,hogy én csak barátként tekintek rá.
Szűz vagyok még (22 éves) és fogalmam sincs,hogy hogyan kéne másként tekinteni arra aki tetszik.
Én mindig mindenkivel kedves vagy,nyitott, érdeklődök .De ha én nem tudom azt sem,hogy adott havernak bejövök és hiába jönne be nekem nem tudom,hogy kéne néznem,hogy kéne viselkednem?
Barátnőm szerint ezért nem volt még párkapcsolatom,és nem is nagyon lesz ha ezen nem változtatok.
Csak a szép az egészben hogy hogy tudnék azon változtatni amit nem tudok hogyan kell?
több kedvesség,közvetlenség
több nyitottság
több érzékiség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!