Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudok úgy nézni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudok úgy nézni egy férfira, hogy tetszik? Állítólag ezért nincs kapcsolatom.

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőm próbált segíteni pár keresésben. Évek során több haverjának bejöttem. Viszont idővel lemondtak rólam,mert én csak barátként tekintek rájuk. Nem férfiként. Ha haverom,barátom az illető,de tetszik akkor is férfiként kell rá tekinteni,de eddig mindenkinek leesett,hogy én csak barátként tekintek rá.

Szűz vagyok még (22 éves) és fogalmam sincs,hogy hogyan kéne másként tekinteni arra aki tetszik.

Én mindig mindenkivel kedves vagy,nyitott, érdeklődök .De ha én nem tudom azt sem,hogy adott havernak bejövök és hiába jönne be nekem nem tudom,hogy kéne néznem,hogy kéne viselkednem?

Barátnőm szerint ezért nem volt még párkapcsolatom,és nem is nagyon lesz ha ezen nem változtatok.

Csak a szép az egészben hogy hogy tudnék azon változtatni amit nem tudok hogyan kell?

2016. márc. 2. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha neked bejön egy pasi, nyugodtan mond meg neki, hogy érzel iránta. Az a tradíció, hogy a férfinak kell nyitni, már nem igazán helyénvaló. Egy nő is ugyan úgy kezdeményezhet, mint egy fiú.
2016. márc. 2. 19:32
 2/4 RRR ***** válasza:

több kedvesség,közvetlenség

több nyitottság

több érzékiség

2016. márc. 2. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Keresd a testi kontaktust. Nem kell nagy dolgokra gondolni, egyszerű példa, ha bejön valaki, és vélhetően ez kölcsönös, akkor mikor leül, ülj mellé szorosabban, ne olyan szellősen, mint egy barátnál. Nézz a szemébe, mosolyogj rá, ilyenek.
2016. márc. 2. 20:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,megpróbálom majd :)
2016. márc. 3. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!