Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az úgymond "tökéletes férfiaknak" milyen barátnője/felesége van?
Gondolok itt azokra a férfiakra, akiknek a külső és belső paramétereik is - kis túlzással - tökéletesek. Írok jellemzőket, hogy konkrétabb legyen a kérdésem.
Külső: magas, izmos (nem testépítő alkat, de nem is mackós vagy 40 kiló vasággyal), jóképű (nem modellarcú, de ránézésre kellemes megjelenésű), jól öltözködő (ing, öltöny, elegáns kabátok stb.)
Belső: intelligens (nevesebb egyetemen végzett, szakterületéhez nagy mélységben értő), jól szituált (jó egzisztencia, vezetői munkakör, esetleg nagy szaktudást vagy elhivatottságot igénylő), tekintélyt parancsoló, "falkavezér" típus, a társaság középpontja, szívesen űz sportokat, jár színházba/operába/múzeumba/komolyzenei estekre
Nem ismerkedési szándékból tettem fel a kérdést, csak kíváncsiságból.
Pont ezért írtam idézőjelbe a tökéletest, kedves 3. válaszoló. Számomra, meg több nő ismerősöm számára ilyen a tökéletes férfi nagyon leegyszerűsített, szavakkal könnyen elmondható változata.
2. válaszoló, ebben lehet igazság. Mert tény, hogy tökéletes emberek és tökéletes életek nem léteznek. Mindenkinek megvan a maga baja és a maga hibái is. Egy ilyen férfi is lehet arrogáns, lenéző, sőt akár "gonosz" is. Vagy amit említettél, hogy csak rosszul alakul az élete.
A leírtak alapján én egy ilyen feleség vagyok.
Milyen vagyok?
Neves egyetemet végeztem, nyelveket beszélek, dolgozok, gyereket nevelek, főzök, sütök és takarítok is.
Nincsenek anyagi problémáim, de nem így kezdtünk neki a házasságunknak.
Mellette állok mindenben ahogy ő is mellettem.
Ha megszúrnak vérzek és ugyanúgy követek el hibákat mint bárki más. Ember vagyok tehát eleve nem tökéletes:)
Nincs olyan, hogy tökéletes.
Mindenkinek más a jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!