Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltuningolt külsővel jobban kellenék a férfiaknak?
Sokan szeretik az alacsony lányokat,sőt szerintem a többség.
170?
Exem 152 volt.
Én pl. a fehérbőrt jobban szeretem és szerintem nem vagyok egyedül.
Ezek csomóan ki nem állhatják.
Sokan a kis sminket is utálják.
Visszataszítóbb,ha valaki csak több tízezres smink cuccokat használ.
Egyiket se nézi heteró férfi.
Amíg nem rohadnak,nem akkora problem.
Egyéb?:D
Kérdező, nagyon el vagy tévelyedve. Te komolyan az ilyen típusú embereknek akarsz tetszeni, akiknek ez bejön?
170 cm-re azt mondod, hogy nem vagy magas? A 170 cm már elég magasnak is számít. A műszempilla számomra hátborzongató, a műköröm szintén. A szoláriumtól barnult bőrtől viszolygok, a természetes nőket szeretem, akár barnább a bőre valakinek, akár hófehér.
A gerincferdülés és az lúdtalp is hidd el, hogy nem számít, főleg hogy ezeken lehet javítani.
Hidd el, pasi vagyok és tudom miről beszélek. A férfiak egy másik részének tutira bejönnél ha ki lennél festve és megfelelnél ilyen felszínes gagyi elvárásoknak. De te biztos hogy az ilyen fajta embereknek akarsz megfelelni?
Mi a célod, hogy találj egy megbízható valakit, vagy inkább hogy a férfiak egy csoportja csorgassa a nyálát rád is? Mert te is könnyen beállhatsz az üresfejű plázacicák közé, ehhez nem kell olyan nagy művészet. Csak kár lenne.
Ha gondolod, írj rám, szívesen beszélgetnék veled :)
Szerintem ehhez hasonló kérdést már írtál ki egyszer, mert akkor is ugyanezek voltak a bajaid... De akkor leírom ide is, amit akkor is leírtam, hátha tévedek.
156 centi vagyok, 47 kg, fehér a bőröm, nem igazán barnulok, inkább szeplősödöm, ha napra megyek, de szerintem ez halál aranyos. Sose volt műkörmöm, műszempillát tiniként használtam, mert hú de menő volt, de így utólag... borzalmasan állt szerintem :D
Sportolok, így jó alakom van, nőiesen, vagy az alkatom miatt talán inkább aranyosan öltözködöm: általában rakott szoknya, nem túl dekoltált pólók, egyberuhák, amikor nadrágot kell hordani, vagy rövidet veszek, vagy trapézt, mert utálom a cicagatyákat, szóval eléggé megvan a magam stílusa, a divatot sose követtem. Bár ha valami tetszett az aktuális trendből, akkor örültem, hogy könnyen beszerezhetem. Sminkelni minimálisan szoktam: melóba max egy kis szemzeruza vagy tus, szempillaspirál, és minimálisan kihúzom a szemöldököm, mivel alapból sötétszőke vagyok, így kb nem is látszik. Ha van időm, vagy kedvem, akkor egy picit sötétebb, barnás szemhéjpúder pluszba és kész.
Gerincferülésem nekem is van, de ezen lehet segíteni, többek közt tornával, fűzővel...stb. Ma már szinte észrevehetetlen.
15 éves korom óta mindig voltak udvarlóim, most pedig van egy csodálatos párom, aki imádja, ha nincs rajtam smink.
Szóval, minden, amit mondasz egyszerűen nem reális, és csak a te fejedben létezik. Persze, ha műnő akarsz lenni, senki nem akadályozza meg, de akkor hiába keresed az igazi férfit magad mellé. Legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!