Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Feltuningolt külsővel jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltuningolt külsővel jobban kellenék a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Külsőre csúnya vagyok. Azt vettem észre hogy még aki nem olyan szép, de fel van tuningolva a külseje pl. műszempillája van, műkörme van, szolis bőre, hogy még az ilyenek is kapatosabbak a férfiaknál.
2016. jún. 10. 19:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
tehát hasson a tuning kb természetesen.
2016. jún. 10. 20:25
 22/33 A kérdező kommentje:
Természetesen nem olyan szemöldöktetoválásra gondoltam, amihez a szemöldökömet le kellene borotválni. Azt én is igénytelennek tartom.
2016. jún. 10. 20:26
 23/33 anonim ***** válasza:

és a szemöldöktetoválással sincs gond, csak jó kozmetikus kell hozzá:

[link]

2016. jún. 10. 20:27
 24/33 A kérdező kommentje:
Utolsó pont ilyenre gondoltam.
2016. jún. 10. 20:28
 25/33 anonim ***** válasza:
Épp az a lényeg hogy úgy legyél "mű" hogy ne virítson 2 km-ről hogy az vagy. Ehhez profi sminkes fodrász kell de akkor meglepő az eredmény és érdemes megcsináltatni. De ha látványosan műmaca leszel akkor csak a látványosan bunkókat fogod vonzani. De ha ez az igény akkor hajrá, ez is sikerülni fog.
2016. jún. 10. 20:56
 26/33 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy a nem látványos mű dolgok jó szakembereket, jó smink cuccokat igényelnek.

A melóhelyen látom ezt nagyon jól, a keveset kereső és a jól kereső kolléganők is ugyanazt a stílust tolják, de amíg az utóbbiaknak pont természetesen áll, még ha mű is a köröm, még ha festve is van a haj, addig az előbbieknek ilyen lakótelepi, messziről virít, hogy műanyag lesz az eredmény.

És persze van 1-2 lány, aki maga sminkguru, és kihozza amit ki kell a minimálból is, de nem ez a jellemző.

2016. jún. 10. 21:04
 27/33 anonim ***** válasza:

kérdező,én vagyok a 21-es, nézz a youtube-on sminkes videókat, mint pl lisa eldridge vagy promise phan.

tőlük tanultam én is profi módon sminkelni!

sminkből a tus mindegy milyen márka, a műszempilla jobb, mint a spirál (éstöbbször is fel tudod használni), korrektort és alapozót csak a MAC-ből, pirosítólehet bármilyen, és egy jókontúr paletta az ebay-ről. sokat változtatnak ezek a dolgok egy nőn!

műkörmöd ne legyen, de ezek a onestep géllakkok nagyon jók, természetes színeket válassz!

a napra meg menj ki, legalább némi d-vitamint is magadba szívsz!

2016. jún. 10. 21:59
 28/33 anonim ***** válasza:
Nyugodtan csináld ha tapló, "egyszer megduglak azt mehetsz" nagymenő macsóknak akarsz megfelelni.
2016. jún. 11. 00:26
 29/33 anonim ***** válasza:

Én annyit fűznék hozzá,hogy a fogfehérítés nem kerül milliókba és van már olyan módszer rá,ami nem káros.

Ha nem nagyon asszimetrikus az arcod,nincs foltos bőröd,akkor semmi okod az önbizalomhiányra.

2016. jún. 11. 01:52
 30/33 anonim ***** válasza:

Szerintem rossz közegben mozogsz és (ne haragudj) de ezek a férfiak mérhetetlenül primitívek ill. Teljesen megszeretnének felelni az általános trendeknek és divatnak.Ezek a tipikus tömegcsorda szellemben élő emberek.25-30 éve azért cikiztek volna,mert nem áll úgy a hajad,mintha átment volna rajtad a 250 Watt.(80as évek hajak..) 20 éve meg azért,mert nincsenek szilikon melleid...Ilyenekkel nem kell foglalkozni.

Érdekes.. nem hordok trendi és full divatos tömegruhákat.. van,hogy csak egy bő poló és egy farmer van rajtam,még is ostromolnak a férfiak.Egy nő nem a műkörmöktől és az egészségtelen szolis bőrtől lesz szép..

Ami meg a 170 cm-t illeti.. épp,hogy 160 vagyok.Sosem volt erre panasz,sőt! És igen,a férfiak 98% az alacsony és törékeny nőket választaná.

A fehérbőr meg szerintem nagyon szép!(bár nekem is az lenne)

Én azt tanácsolnám neked,hogy adj magadra.Légy igényes.(ne a műkörömmel,mert az pont,hogy igénytelen:D (hosszú,alámegy a piszok etc.)

Ha zavar a szemöldököd,akkor fesd :) nem kell tetoválás.

A szódabikarbóna meg remekül fehéríti a fogakat.

2016. jún. 11. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!