Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék azért hogy én is tetsszek a férfiaknak?
Figyelt kérdés
Egész egyszerűen soha nem vagyok elégedett magammal. Csúnyának látom magam mindig. A hajam ritka, semmit nem lehet vele kezdeni. A szemöldököm vékony, azért lett vékony, mert soha nem láttam egyenlőnek így elvékonyítottam. Habár már szemöldökporral egy kicsit vastagítok rajta, de gondolkodtam azon hogy lehet tetováltatni fogom. A körmöm is csúnya, tehát műköröm feltevésén is gondolkodtam már. A szempilláim is rövidek és csúnyák, ezért lehet nem ártana műszempillát felrakatnom, ami alig hosszabb, mint a sajátom. A bőröm színével se vagyok megelégedve, fehér a bőröm, szívesebben lennék barna, de a nap nem barnít le, szoláriumot pedig még nem próbáltam. Ráadásul magasnak sem vagyok magas 169 cm-el, de sajnos ezen nem tudok változtatni. Illetve nincs olyan sok kozmetikai szerem és sminkcuccaim sem. A mellem pedig túl nagy, szebb lenne ha valamennyivel kisebb lenne és nem lógna. Ha tehetném a legszívesebben átszabatnám magam. Más lányokat valahogy mindig szebbnek látok magamnál.2016. jún. 9. 07:51
1/9 anonim válasza:
Ha igy vélekedsz magadról kifelé is ezt mutatod!
Szóval tedd magad rendbe, de ne legyél mű!
A szemöldök növezd vissza és kozmetikussal szedesd ki!
A bőröd hogy fehér kenhetsz egy pici pirositót vagy barnitó gyóngyot rá!
Ha lógni látod a melled vegyél olyan melltartót ami tartást ad!
De ne siránkozz ha igy állsz hozzá ezt látják a fétfiak és érzik.
2/9 anonim válasza:
A műköröm nem divat ja és még rosszabb lesz tőle a kőrmöd, a műszempilla meg drága egyszerűbb ha veszel egy spirált.
Ha hajad meg ha kicsit feltupirozod dusabbnak hat, de kösd úgy ahogy szereted!
A lênyeg hogy Te érezd jól magad!
Ne a férfiak miatt tegyél!
Első voltam egyébként!
3/9 anonim válasza:
Ha annyi baj van veled, mint a magasságoddal, akkor teljesen rendben vagy.
4/9 anonim válasza:
Te is tetszel a férfiaknak, csak akiknek tetszel, azok nem tetszenek neked. Egyébként csak te látod csúnyának magadat.
5/9 anonim válasza:
Fénykép nélkül nem lehet válaszolni... Most felsoroltad, neked mi nem tetszik magadon, de attól még nekünk fogalmunk nincs, hogy nézel ki... Amúgy speciel a fehér bőrrel semmi baj, sok fiú kimondottan arra gerjed, ha hófhér a bőr...
6/9 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval, hogy ha ezeket mind megteszed, műnő lesz belőled, ami keveseknek jön be. Ráadásul van egy olyan érzésem, hogy akkor sem lennél elégedett önmagaddal, mégpedig azért, mert ha ennyi hibát találsz magadon, akkor valószínűleg inkább tudat alatt valami belső gondod van saját magaddal (legyen ez a személyiséged, életstílusod, eredményeid, vagy akár a barátaid), és ez ütközik ki külső dolgokon.
8/9 anonim válasza:
Te jó ég, te tényleg menthetetlen vagy, gyakorlatilag nincs olyan porcikád ami rendben lenne, mert mindent felsoroltál. Van egyáltalán rajtad olyan amin szemrák kialakulása nélkül megpihenhet a szem?!
9/9 anonim válasza:
Azért nem kezdenek veled, mert megérzik a férfiak, ha egy nő csak önnön magával van elfoglalva. No offense, de ez egyfajta tudatlanságot is tükröz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!